banner

'TAKO SI SAVRŠENA'

NIVES CELZIJUS FOTKOM TOTALNO IZLUDJELA FANOVE: ‘Ne mogu te se nagledati, kupio bih tvoje gaćice’

Nives je napisala kako je naivno vjerovala da damu čini njena senzibilnost, maniri, ophođenje prema ljudima i lijepa riječ

Pjevačica i glumica Nives Celzijus na svom je Instagramu podijelila fotografiju koja je oduševila njene pratitelja. Objektiv fotoaparata uhvatio ju je dok se veselo smijala, a na sebi je imala tamnosivu svilenu bluzicu.

NIVES CELZIJUS RASKOPČALA JEDAN GUMB PREVIŠE, FANOVI SE BACILI NA ZUMIRANJE: ‘Jedna si od rijetkih koja popravlja raspoloženje’

“Još kao klinka bila sam poznata kao ona koje se stalno smije i to ne onaj blagi, škrti osmijeh, već onaj najveći, od srca od kojih ti pune usne postaju dva zaigrana špagetića. Kad si klinac to je slatko, kad odrasteš, upozoravaju te da nije damski. Dama ne nosi dekolte, minicu, niti pokazuje desni.

Instagram/Nives Celzijus

Ja sam naivno vjerovala da damu čini njena senzibilnost, maniri, ophođenje prema ljudima, lijepa riječ. Pa se upitaš, zašto bi uopće težio postati netko tko se smije namješteno, suzdržano, lažno. Ja se radije i dalje smijem od srca, pokazujem desni i svoje zubiće…”, napisala je u opisu objave, a fanovi su je nagradili brojnim komplimentima i lajkovima.

NIVES I MAJA U IZDANJU ŽESTOKOM ČAK I ZA NJIH: Dok se jedna hvali dekolteom, druga zaustavlja dah u minici

“Onaj tko se smije je najslađi”, “Prekrasna si”, “Ljubi, pre predivna si ovdje”, “Svaka čast Nives, tvoj sam fan odmalena, nisam te bez veze zavolio”, “Ne mogu te se nagledati, hot”, “Kupio bih tvoje gaćice”, “Wow, koji lijepi osmijeh”, “Baš si seksi”, “Tako savršena i tako dominantna”, poručili su joj.

Povratak na Net.hr