Play ponuda

NOĆNA AVANTURA / Nina Badrić u sitnim satima šetala i plesala po Lovrijencu, a otkrila je i tko je muškarac s kojim je odsjela u luksuznom dubrovačkom hotelu

Image
Foto: Instagram

Nina Badrić uživa u voljenom Dubrovniku, a Saša Joković pri tome brine o njezinom izgledu

3.9.2022.
11:27
Instagram
Play ponuda

Pjevačica Nina Badrić posljednjih dana uživa na Jadranu, a ove dane provodi u Dubrovniku gdje je bila na vjenčanju.

Obožava Dubrovnik

Nina je u svojim posljednjim objavama na Instagramu objavila kako pozira u elegantnoj srebrnoj haljini i Chanel cipelicama sjedeći na cesti u Dubrovniku.

Uz fotografiju je napisala: "Bilo je čarobno kao čarobno jutro."

Prijatelj je uz nju

Zanosna pjevačica je napisala i da je za njezinu šminku zaslužan Saša Joković koji je ondje s njom, a odsjeli su u poznatom, luksuznom dubrovačkom hotelu s najljepšim pogledom na stari grad i zidine.

Nina je za vizažista Sašu Jokovića s kojim zagrljena pozira na cesti napisala: "20 godina u dobru i zlu, a šminka mi je uvijek postojana dok je on tu."

shimmer fallback
shimmer fallback

Obilazak Lovrijenca

Pjevačica je objavila i snimku kako u noćnim satima obilazi predivnu tvrđavu Lovrijenac. U elegantnom srebrnom izdanju je plesala od sreće u tvrđavi dok je hodala.

Ninine prijateljice Jelena Rozga, Ivana Husar i Žanamari su bile oduševljene Nininim izgledom koja s godinama izgleda sve ljepše i zanosnije, a po njoj se vidi i da se odlično osjeća.

shimmer fallback
shimmer fallback
Play ponuda
Play ponuda