NIKOLINA RISTOVIĆ I KĆI IDU NA PRETRAGE U BEOGRAD: / 'U zgradi u Zagrebu trenutno nije moguće živjeti, krim policija istražuje...'

Sada se, kako kaže, osjeća dobro, ali će tek na daljnjim pretragama vidjeti koliko su joj zapravo oštećena pluća

19.2.2021.
7:04
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Otkako se prije desetak dana zajedno sa svojom šestogodišnjom kćeri Unom Sofijom otrovala ugljičnim monoksidom u obiteljskome stanu u Zagrebu, bivša televizijska voditeljica Nikolina Ristović (48) živi u hotelu. U svoj se dom u središtu metropole više od straha nije željela vratiti - a nije ni mogla.

"Cijeloj zgradi je sada već isključen plin, tako da je život tamo potpuno nemoguć", otkrila je Ristović u razgovoru za 24 sata. U hotelu boravi cijelo ovo vrijeme od te kobne noći, no uskoro se vraća u Beograd.

"Bit ću tamo sljedećih desetak dana. Da malo za promjenu živim u kući. Kaotično mi je živjeti u hotelu, a u Beogradu ću nastaviti s pretragama", izjavila je bivša voditeljica, koja je nakon teškoga trovanja plinom završila u bolnici, kao i malena Una.

Srčani problemi i nepravilnosti na EEG-u

"Rekli su mi da su mi pluća sada starija od moje dobi iako sam nepušač i u sportu sam. To je izvještaj rendgena nakon Hitne. Osjećam kratak dah i pliće dišem. Moram provjeriti i srce jer sam imala promjene na nalazu. Imam tahikardiju", rekla je Nikolina tada za 24 sata.

"Ugljični monoksid je plin koji se veže u krvi umjesto kisika i distribuira po vitalnim organima. Pluća i srce prvi nastradaju. Bila sam jako otrovana. Taj ugljični monoksid izađe iz krvi brzo, ali ostaje trajna šteta na organima. Una je imala nepravilnosti na EEG-u", pojasnila je.

Krim policija još uvijek istražuje

Sada se, kako kaže, osjeća dobro, ali će tek na daljnjim pretragama vidjeti koliko su joj zapravo oštećena pluća. "Prvih nekoliko dana sam zaboravljala stvari, ali sada sam OK. Subjektivan osjećaj je manje-više OK", rekla je Ristović novinarima.

Također je za 24 sata potvrdila kako je cijeli slučaj trenutno u obradi krim policije. "Krim policija utvrđuje kvalifikaciju krivičnoga djela. Kroz nekoliko dana će se sve znati. A onda ću i ja stisnuti s tužbom odgovorne", zaključila je bivša vodieljica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali