Užas u Velikoj Britaniji

NESTALA GLUMICA I NJEZINI SINOVI: Policija pronašla tijela zakopana u dvorištu

Sian Blake, glumica koja se proslavila ulogom u britanskoj seriji ‘EastEnders’ nestala je prije tri tjedna zajedno sa svoja dva maloljetna sina. No, policija je u dvorištu kuće u kojoj je glumica stanovala u Erithu, pronašla tri tijela. Iako tijela još nisu službeno identificirana, pretpostavlja se da je riječ o glumici i njezinoj djeci.

Prema pisanju Guardiana, glumica je nestala zajedno s osmogodišnjim Zacharyjem i četverogodišnjim Amonom.

Policija traga za njezinim partnerom i ocem djece, Arthurom Simpsonom-Kentom. On je, naime, posljednji put viđen 16. prosinca prošle godine kada je policija posljednji put razgovarala s njim vezano za nestanak Sian i dvojice dječaka.


 

Sian Blake je zadnji put bila viđena na području Waltham Foresta u istočnom Londonu početkom prosinca prošle godine.

Njezin automobil je pronađen 3. siječnja u istočnom Londonu, no ne zna se tko ga je ondje ostavio. Razmatraju se sve mogućnosti, kao i da je obitelj žrtva zločina.

Blake, koja je glumila u megapopularnoj BBC-jevoj seriji tijekom devedesetih, navodno je u vrijeme nestanka imala velikih zdravstvenih problema i smatra se da nije dobila potrebnu medicinsku pomoć. Osim u EastEndersima glumila je u još nekoliko TV serija i filmova, no povukla se iz glume kako bi postala učiteljica znakovnog jezika.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr