NAMJERNO JE TO UČINILA? Meghan prekršila obećanje i zamjerila se cijeloj palači: / 'Pomno je to planirala...'

Image
Foto: Profimedia

Meghan je svu pozornost na festivalu svrgnula na sebe i tako zasjenila Camillin govor, što je izazvalo bijes kraljevske obitelji

8.3.2020.
9:39
Profimedia
Play logo

Meghan Markle i princ Harry vratili su se iz Kanade u Veliku Britaniju kako bi izvršili zajedničke obveze prije nego i službeno napuste kraljevsku obitelj. Prema pisanju britanskih medija, vojvotkinja je u međuvremenu uspjela ponovno razbjesniti kraljevsku obitelj, a posebno uvrijeđenom našla se Camilla, supruga princa Charlesa. Naime, Meghan je prekršila obećanje da neće zasjeniti njezin dugo planirani govor o nasilju u obitelji koji je održala u sklopu 10. godišnjice festivala "Women of the World" u Nacionalnom kazalištu.

Image
ZBOG NJEGOVA POTEZA MEGHAN SE RASPLAKALA: /

Uručili su mu nagradu, a onda je on sve prisutne ostavio bez riječi

Image
ZBOG NJEGOVA POTEZA MEGHAN SE RASPLAKALA: /

Uručili su mu nagradu, a onda je on sve prisutne ostavio bez riječi

shimmer fallback
shimmer fallback

Fotke objavila na Instagramu

Meghan se pojavila na događaju i navodno inzistirala da je fotografiraju, što je prilično naljutilo Camillu. Ona je, naime, govor planirala gotovo godinu dana, a Meghan je svu pozornost svrgnula na sebe i tako je u potpunosti zasjenila. Da sve bude gore, fotografije je objavila i na službenom Instagram profilu. "Camilli je posao vrlo važan, a njezina odluka da je zasjeni bila je pomno isplanirana. Naravno, znalo se da će Harry i Meghan imati svoje obveze u Londonu ovog tjedna, kao i neke privatne obveze, ali svi su se bili složili kako bi Camillin govor trebao biti prioritet. Nažalost, neki ljudi su imali druge ideje", rekao je jedan od dužnosnika kraljevske palače za Mirror. Meghan je ovim potezom na sebe navukla bijes cijele palače jer je odbila poslušati naredbe i tako prekršila obećanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo
shimmer fallback
shimmer fallback
Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
Darcey & Stacey
default_cta
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
Play logo