BROJNE REAKCIJE

NAKON ŠTO SU PROCURILE GOLE FOTOGRAFIJE: Evo kako je reagirala djevojka Janka Popovića Volarića

Golišave fotografije domaćeg glumca nedavno su izašle u javnost, a mnogima su se urezale u pamćenje za sva vremena.

Golišave fotografije domaćeg glumca Janka Popovića Volarića nisu prošle nezapaženo kod domaće javnosti, a upravo je njima PR tim filma ‘Goran’, koji u domaća kina dolazi 22. prosinca, odlučio najaviti najiščekivaniji hrvatski film 2017. godine.

(18+) KAO OD MAJKE ROĐEN: Procurile gole fotografije slavnog hrvatskog glumca. I cure, stvarno se baš sve vidi

Sada je i sam glumac progovorio o ‘spornim’ fotografijama.

“Ne smatram te fotografije šokantnima. Moram naglasiti da to nisu najšokantniji kadrovi našeg filma. Nisam ni prvi ni zadnji glumac koji je gol u kadru. Općenito, mislim da je film umjetničko djelo, a ovo su slike iz filma, a ne neke gole fotke postavljene na Facebooku. Osobno se ne volim gledati ‘takvog’ po novinama, ali te fotke bi vjerojatno izašle prije ili kasnije, pa je PR filma pametno preduhitrio medije”, rekao je Popović Volarić za Story.

janko-1

Otkrio je i kako su njegovi prijatelji, susjedi, ali i djevojka, glumica Tijana Pečenčić reagirali na objavljene fotografije.

“Bilo je svega, ali u okvirima moralnog. Osim, naravno, peckanja kolega na probama u kazalištu. Moji susjedi su vrlo pristojni i dalje me pozdravljaju, prijatelje nisam izgubio, a Tijana je imala komentare koje bih ipak zadržao za sebe”, otkrio je glumac.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr