NAKON DRAMATIČNE PUCNJAVE I OTMICE: / Lady Gaga nudi 500.000 dolara onome tko nađe njezina dva psa

Image

Muškarac koji šeta njezine pse ustrijeljen je u srijedu navečer, a dva francuska buldoga su ukradena

26.2.2021.
8:40
Play logo

Pop zvijezda Lady Gaga ponudila je 500.000 dolara nagrade za svoje pse, francuske buldoge koji se zovu Koji i Gustav, a ukradeni su u Hollywoodu, rekao je izvor u četvrtak nakon što je objavljeno da je šetač pasa nastrijeljen. Gaga, koja je sada u Rimu gdje snima film, ostavila je tri svoja buldoga kod kuće u Hollywoodu, piše The Daily Mail.

Image
NETKO JE USTRIJELIO ČOVJEKA KOJI ŠEĆE PSE LADY GAGE, A LJUBIMCE JE OTEO: /

Traje potraga za dva francuska buldoga

Image
NETKO JE USTRIJELIO ČOVJEKA KOJI ŠEĆE PSE LADY GAGE, A LJUBIMCE JE OTEO: /

Traje potraga za dva francuska buldoga

Portal je prenio da je Gagin šetač pasa u srijedu navečer nastrijeljen, a treći pas, kujica Miss Asia pobjegla je, ali je poslije pronađena. Nešto iza 22 sata u srijedu, muškarac naoružan poluautomatskom puškom pucao je na šetača pasa i zatim pobjegao u bijelom vozilu s ukradena dva francuska buldoga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

Policijski časnik iz Los Angelesa Drake Madison rekao je da je nastrijeljeni muškarac prevezen u lokalnu bolnicu i da njegovo stanje nije poznato. Izvor blizak Lady Gaga, koji je želio ostati neimenovan, rekao je da je pjevačica objavila email kojiandgustav@gmail.com kao kontakt za povratak pasa te da je ponudila nagradu.

Francuski buldog popularna je pasmina i sve se više uzima kao kućni ljubimac, pa se za štene izdvaja i do nekoliko tisuća dolara.

Schitt's Creek
Superstar
Život na vagi
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ja sam Zlatan
Britain's Got Talent
Play logo