Nakon debelih, okomio se i na starije ljude

shimmer fallback

Otkako se proslavio kao dizajner za Mugler i Uniqlo te kao stilist Lady Gage koju je angažirao i kao manekenku na reviji kuće Thierry Mugler, Nicola Formichetti dopustio je da mu slava udari u glavu

22.7.2011.
17:23
Play logo

Nakon što je prije samo nekoliko mjeseci zgrozio javnost izjavom da nikad više ne želi raditi s debelim ljudima, dizajner Thierry Muglera, Nicola Formichetti, sada je nesmotreno kritizirao starije ljude

U intervjuu za Elle Collections, 34-godišnji dizajner talijanskog i japanskog podrijetla doista se zaletio s izjavama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Mislim da bi ljudi jednostavno trebali ostarjeti i otići. Nije poanta biti u industriji 10 godina nego imati dobre ideje!', izjavio je očito zaboravivši s kim se obračunava.

Neka od najvećih imena u modi već su odavno mogla otići u mirovinu – Ralph Lauren ima 71 godinu, Giorgio Armani i Karl Lagerfeld napunili su 77, a Anna Wintour, čije bi mišljenje Formichettiju trebalo biti najbitnije, ima 61 godinu.

Očekuje se da će Formichetti i ovu izjavu povući, poput kritike upućene debelim ljudima. Naime, u srpanjskom izdanju W magazina, dizajner je pričao o teškom snimanju koje je imao te opisao situaciju: 'Navikao sam raditi s manekenkama i mršavim klincima. Kada sam morao odjenuti tri debela čovjeka, jednostavno sam se okrenuo i otišao. Više nikad ne želim raditi s debelim ljudima', citiran je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dizajner je odmah upotrijebio svoju stranicu na Facebooku kako bi pokazao da i te kako radi s korpulentnijim ljudima, no njegovim obožavateljima ostao je gorak okus u ustima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koje će biti posljedice posljednjeg nesmotrenog ispada, uskoro ćemo doznati.

Vezani članci: arti-201103070206006 arti-201106280744006 arti-201107050433006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
BKFC 50
Superstar
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Ja sam Zlatan
Señorita 89
Britain's Got Talent
default_cta
Tri sestre
Play logo