BILO JE VESELO

NA VUKOJEVIĆEVOJ SVADBI UZVANIKE ZABAVLJAO HALID BEŠLIĆ: Trudna mladenka stala na stolicu i zapjevala!

Na svadbi nogometaša Ognjena Vukojevića i bivše misice Andreje Ćupor uzvanike je zabavljao Halid Bešlić. Proslava je održana u jednom zagrebačkom restoranu.

Nogometaš kluba Austria Wien Ognjen Vukojević i bivša Miss Hrvatske Andreja Ćupor vjenčali su se prošlog vikenda, a njihova će svadba ostati u sjećanju po brojnim poznatim uzvanicima, ali i dobroj zabavi.

OGNJEN VUKOJEVIĆ OŽENIO BIVŠU MISS HRVATSKE: Došli brojni poznati, Zdravko Mamić stigao sa suprugom

Ognjen (32) i Andreja (33) su izrekli ‘sudbonosno da’ u crkvi Sv. Ivana Krstitelja u Novoj Vesi, nakon čega su se zaputili u restoran u širem centru Zagreba gdje su slavili u društvu kuma Eduarda da Silve, Zdravka i Marine Mamić te brojnih drugih poznatih lica.

Ognjen Vukojević i bivša miss Hrvatske Andreja Ćupor vjenčali su se u u crkvi Sv. Ivana Krstitelja u Zagrebu.
Ognjen Vukojević i bivša miss Hrvatske Andreja Ćupor vjenčali su se u u crkvi Sv. Ivana Krstitelja u Zagrebu.Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Osim gurmanskih delicija poput dimljene jegulje iz Metkovića, prepelice s rozim paprom i torte na tri kata, mladenci i svatovi su uživali u hitovima Halida Bešlića, piše 24 sata.

‘IMA NOGU DO PLAFONA’: Pogledajte kako izgleda Marina, samozatajna supruga Zdravka Mamića

Za prvi ples su odabrali Endless Love Diane Ross i Lionela Richieja, no novopečeni supružnici dijele ljubav prema glazbi bosanske zvijezde, a da je tome zaista tako, potvrđuje i činjenica da se Andreja u jednom trenutku popela na stolicu i zapjevala s rukama podignutima u zrak!

Par je u lipnju objavio kako je obnovio svoju vezu nakon 4 godišnjeg prekida, ali i da čekaju bebu, te kako će se vjenčati prije dolaska prinove.
Par je u lipnju objavio kako je obnovio svoju vezu nakon 4 godišnjeg prekida, ali i da čekaju bebu, te kako će se vjenčati prije dolaska prinove.Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Mladenci će za dva mjeseca postati i roditelji, a prvo dijete bit će sin.

Povratak na Net.hr