ZABRINULA OBITELJ

‘MOGLA BI ISKRVARITI DO SMRTI’: Kim Kardashian ima opasnu ideju i ne mari za upozorenja

Kris Jenner upozorila je svoju kćer Kim Kardashian da bi mogla umrijeti ako pokuša ponovo roditi.

36-godišnja Kim Kardashian razmišlja o surogat majci koja bi njoj i supruga Kanyeu Westu rodila treće dijete. “Najbolje od svega je to što bih mogla imati još jedno dijete, a nitko to ne bi znao. Bezbrižno bih živjela godinu dana prije nego bismo objavili tu vijest”, rekla je Kim svojoj majci u novoj epizodi showa Keeping up with the Kardashians.

UVIJEK ZAVODLJIVA: Kim Kardashian veselo se igra u oskudnom kostimiću

Kim je rekla da bi jako voljela imati i treće dijete, unatoč traumatičnim iskustvima iz prethodne dvije trudnoće. Već je posjetila liječnika i provjerila hoće li njezino tijelo izdržati još jedan porod, a liječnik ju je upozorio da je rizik velik.

“Mogla bi iskrvariti do smrti”, upozorila ju je zabrinuta mama Kris, no Kim i dalje ‘tupi’ po svome, i to zbog malenog Sainta. “Tako je sladak i uvijek kad ga pogledam, pomislim – bože, moram imati još jedno dijete”, odgovorila joj je Kim.

Potražila je i drugo mišljenje, a drugi liječnik također ju je upozorio na krvarenje nakon poroda i predložio joj opciju surogat majke.

“Željela bih imati svoje dijete, no nisam sigurna da moje tijelo može podnijeti još jednu trudnoću”, požalila se Kim svojoj sestri Kourtney. Ova joj je napomenula da je dobra stvar kod surogat majke to što nitko ne bi znao za to. No, Kim brine hoće li to dijete voljeti jednako kao ostalo dvoje djece.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr