'PREDSJEDNICI & CA'

MLADA HRVATSKA GLUMICA OTKRILA DA ĆE UTJELOVITI KOLINDU GRABAR KITAROVIĆ: ‘Lagane pripreme…’

Ornela Vištica u novoj predstavi kazališta ‘Kerempuh’ glumit će bivšu predsjednicu

Ornela Vištica počela je s pripremama za ulogu u predstavi “Predsjednici & Ca” u kojoj će glumiti Kolindu Grabar Kitarović. Riječ je o predstavi kazališta “Kerempuh” čija bi se premijera trebala održati za mjesec dana.

“Kazališne …lagane pripremice… uskoro u novoj ulozi kao Kolinda, predstava Predsjednici & Ca”, napisala je Vištica na svom Instagramu.

ORNELA VIŠTICA POSLALA SNAŽAN APEL: ‘Da se kojim slučajem meni dogodi Korona, isti tren bi bili svi obavješteni’

“Uloga Kolinde je izazovna i veseli me, ali za njen lik treba puno preciznosti, stoga trenutačno pokušavam što vjerodostojnije prikazati osobu koja nam je svima vrlo dobro poznata. Proučavam njene pokrete, govor, boju glasa, specifičnu dužinu rečenica, naglasak…, rekla je glumica za Jutarnji list.

“Proučavam Kolindu, gledam videozapise, fotografije, stare Dnevnike, slušam njene govore i proučavam to razdoblje njenog mandata”, dodala je.

ORNELA VIŠTICA O SVOJIM POČECIMA S DORIS PINČIĆ: ‘Trebalo je ostaviti dječje oči iza i odrasti…’

View this post on Instagram

Između uloga 📸

A post shared by Ornela Vistica (@ornelavistica) on

View this post on Instagram

Dogodi se da zaboravim list popularne birokracije listova na kojima su brojevi koji se pod brojem tim i tim tog i tog broja moraju brojem zaokružiti i predati broj za broj. Hodam i okrenem se tu i tamo jer me iznenadi vjetar, dok osluškujem užurbane korake slučajnih prolaznika. Često ulicu vidim kao scenu, gdje se izmjenjuju boje, glazba, šumovi, zvukovi i glumci. Vidim volane, mašne i gumbe a tek onda velike stvari. I tako živim. Možda ponekad djelujem izgubljeno, no osjećam da sam oduvijek pronađena i nađena ( sama sa sobom) i kao takva se teško mogu izgubiti u svijetu koji se često iznova traži. . . . #beautyoflife❤️ #deatils #art #bornlikethat #acting #thescene #feelings #colors #autumn #music #thepeople

A post shared by Ornela Vistica (@ornelavistica) on

Povratak na Net.hr