'Molim vas, budite odgovorni i čuvajte sebe i svoje bližnje i drage ljude s kojima radite, napisala je Ornela.

Glumica Ornela Vištica nakon ljetovanja na Jadranskoj obali uskoro se vraća na posao u kazalište Kerempuh. U svojoj najnovijoj objavi na Instagramu pratitelje je pozvala da budu oprezni zbog pandemije koronavirusa te je kao dobar primjer navela ponašanje svojih kolega.

"Influenceri nek pišu, svatko od nas bira što će raditi, a ja ću pokušati jednim djelićem, iz srca pisati o nečem drugom... Mi glumci možda jesmo ovakvi i onakvi, ali na sceni se rijetko dogodi naša neodgovornost, mjesecima i danima radimo isto i ponavljamo isto, znamo svaki udah i zarez, ako netko ima drukčiji pogled ili je neraspoložen ili drugu intonaciju rečenice, mi reagiramo!

Ako ne u milimetar onda u tri stavimo čašu na dogovoreno mjesto. Ako se netko otrgne kontroli vrlo brzo bude upozoren, sankcioniran i vraćen od glumačke obitelji. Pod mjerama igramo predstave, igrali smo do 15.7. i Nastavit ćemo sada za koji dan. Rijetko kad ćemo ugroziti jedan drugoga.

Molim vas, budite odgovorni i čuvajte sebe i svoje bližnje i drage ljude s kojima radite. Da se kojim slučajem meni dogodi korona ili da posumnjam na istu, isti tren bi bili svi obavješteni", napisala je Ornela.