POKUŠAVA ZAŠTITITI DJECU

MILE KEKIN ISKRENO PROGOVORIO O SITUACIJI U REGIJI: ‘Imam osjećaj kao da je 1992., zlo mi je od toga’

Mile Kekin tvrdi da pokušava zaštititi svoju djecu od situacije u društvu i regiji.

Povodom 30. rođendana benda Hladno pivo, frontman Mile Kekin (46) obavio je razgovor za Dnevni Avaz u kojem se osvrnuo i na trenutačnu situaciju u regiji.

Na pitanje prati li situaciju u društvu i regiji, odgovorio je: ‘Naravno, ali pokušavam svoju djecu zaštiti od toga koliko je to moguće i objasniti im da je trenutno 2017. i da za godinu slijede samovozeći automobili, da će se industrija koju poznajemo promijeniti, da će mnoga radna mjesta nestati, da živimo u svijetu koji se tehnološki razvija velikom brzinom i da se tome okrenemo, da što manje budu zaraženi tim virusom netrpeljivosti, mržnje, zločina i svega toga što nas prati od devedesetih pa do danas. Imam osjećaj kao da je 1992., kao da smo se vremeplovom vratili u najmračnije razdoblje devedesetih i, iskreno rečeno, zlo mi je više od toga. Nisam čovjek koji se voli puno vraćati unazad’.


Kekin je otkrio i da u 2018. godini planira krenuti s koncertima u zagrebačkom Domu sportova 2. i 3. ožujka, s tim da će prvog dana publiku počastiti pjesmama s prvih album, a drugog svojim najvećim hitovima.

Povratak na Net.hr