'ŽDERAČICA MUŠKARACA'

‘MIJENJALA JE MUŠKARCE K’O ČARAPE’: Otkrivene prljave tajne vojvotkinje Camille

Camilla Parker Bowles danas je ugledna kraljevska dama, no iza sebe ima burnu prošlost…

Od femme fatale do ugledne kraljevske supruge, tako je izgledao životni put vojvotkinje od Cornwalla, Camille Parker Bowles.

Danas se 69-godišnja Camilla primirila uz svog supruga princa Charlesa, no u prošlosti i nije bila baš takva “dobrica”. Kako navodi Imogen Taylor u svojoj knjizi On The Fringe, Camilla je mijenjala muškarce “kao čarape” i bila prava žderačica muškaraca, zbog čega je dobila i otkaz.

SAMO UZ NADZOR: Kate Middleton ne želi da Camilla bude sama s unučadi

“Camilla je dobila otkaz na jednom otmjenom poslu gdje je radila za dizajnere interijera jer se voljela razuzdano zabavljati tijekom šezdesetih godina prošlog stoljeća. Radno vrijeme za nju nije bilo važno. Večere, provodi, zabave, konji, novac, muškarci, to je bilo važno Camilli”, kaže autorica knjige, piše Daily Mail.

Imogen se prisjetila i da je Camillin šef Tom Parr bio vrlo temperamentan muškarac sklon ispadima bijesa. “Vikao je toliko glasno da je cijela zgrada čula svaku njegovu riječ. Znao je vikati – gubi se, ti glupa ku*ko, odlazi odavdje već jednom! Ne mogu imati ljude poput tebe u firmi!”

“Camilla je bila prava “party životinja”. Živjela je za muškarce, skupe večere, jahanja, novac i provode”, tvrdi spisateljica, koja dodaje da je vojvotkinja uvijek bila svjesna toga da nije neka ljepotica, ali je sve nadoknadila svojim karakterom i seksepilom. “Nikada nije bila sramežljiva i uvijek je bila bez dlake na jeziku, bila je jako zabavna i jako popularna među muškarcima”, otkriva.

Povratak na Net.hr