Play ponuda

MEGHANINA POLUSESTRA STIGLA U LONDON: / Ne prestaje s napadima na vojvotkinju, iako ju ni vlastita majka ne podržava

Image
Foto: AFP/screenshot

"Grant je izbjegava godinama. Sve što kaže o njoj je laž", rekla je majka Samanthe Grant.

30.9.2018.
19:11
AFP/screenshot
Play ponuda

Bivša glumica, a sada supruga princa Harryja, Meghan Markle od trenutka kada je javno obznanila svoju vezu sa princom Harryjem, nalazi se pod stalnim napadima svoje polusestre Samanthe Grant.

Samantha je i sama priznala u jednoj od emisija kako "od nečega mora živjeti", te da će unovčiti slavu svoje mlađe polusestre. No stvari su se vrlo brzo izmakle kontroli te prešle granicu dobrog ukusa.

Kaos pred vjenčanje

Baš je Samantha bila ta koja je nagovorila Meghaninog oca Thomasa da prije kraljevskog vjenčanja proda lažne paparazzi fotografije, a sve je rezultiralo time da je Thomas Markle, nakon što se otkrio sramotan potez, odlučio ne pojaviti na ceremoniji, opravdavši se navodnim zdravstvenim problemima.

Image
MEGHAN MU OVO NE MOŽE OPROSTITI: /

Thomas Markle opet izašao u medije, boji se da više nikad neće vidjeti kćer

Image
MEGHAN MU OVO NE MOŽE OPROSTITI: /

Thomas Markle opet izašao u medije, boji se da više nikad neće vidjeti kćer

“Nažalost, moj otac neće doći na naše vjenčanje. Uvijek sam brinula o svom ocu i nadam se da će dobiti prostor koji mu je potreban kako bi se fokusirao na svoje zdravlje”, objavila je tada Meghan na stranicama kraljevske obitelji.

Majka ju prozvala zbog laži

Grant je optužila više puta Meghan kako je dvolična, hladna i proračunata te ju je prozvala zbog činjenice da je prekinula svaki kontakt s ocem. Njezino javno maltretiranje nije prestalo ni kada ju je vlastita majka Roslyn Grant optužila da laže.

"Grant je izbjegava godinama. Sve što kaže o njoj je laž", rekla je majka Samanthe Grant. Ispričala je i kako Samantha svoju sestru nikada nije voljela, a njezinu majku je nazivala sluškinjom zbog boje kože.

Stigla je u London

I Meghanin polubrat, Thomas Markle Jr tražio je Samanthu da prestane napadati Meghan, no očito ništa od toga nije imalo nikakve koristi.

Samantha je sada u Londonu gdje zahtijeva susret s Meghan, koju nije vidjela više od desetljeća. Navodno želi razgovarati o njihovom ocu Thomasu čije je zdravstveno stanje narušeno, a na Twitteru se već pohvalila kako se u britanskoj prijestolnici odlično zabavlja.

Play ponuda
Play ponuda