Sin princa Harryja i Meghan Markle, Archie Harrison Mountbatten-Windsor, 6. svibnja proslavio je drugi rođendan. Članovi kraljevske obitelji mališanu su uputili čestitke preko društvenih mreža uz koje su dijelili fotografije koje su nastale netom nakon njegovog rođenja.

To su bile posljednje fotografije malenog Archieja koje su izašle u javnost, pa nije ni čudo da su obožavatelji kraljevske obitelji nestrpljivo čekali da vide njegovu najnoviju sliku.

Harry i Meghan nemaju službene profile na društvenim mrežama, pa su crno-bijelu fotografiju svoga dvogodišnjeg sinčića objavili na internetskoj stranici svoje zaklade Archewell. Archie je snimljen s leđa, a u ruci je držao mnoštvo balona.

Fanovi žele vidjeti Archiejevo lice

Dječak je fotografiran na travnjaku ispred vile u Montecitu, gdje živi sa svojim roditeljima. Otkad su napustili kraljevsku obitelj, Harry i Meghan ne žele javno objavljivati njegove fotografije, a ako kojim slučajem to i naprave, onda paze da mu se ne vidi lice. Par za svoju djecu želi normalno djetinjstvo bez medijske halabuke.

No, to je poprilično razbjesnilo neke njihove obožavatelje, javljaju strani mediji. "Archiejevo tajno lice, ovo je doista smiješno", "Je li njih sram pokazati Archiejevo lice? Siguran sam kako je presladak. Uvijek vidimo djecu Williama i Kate, zašto ne bismo i Archieja?", komentirali su po društvenim mrežama.

Ipak, veći dio fanova stao je u obranu vojvode i vojvotkinje od Sussexa te su napisali kako podržavaju njihovu odluku da se zaštiti Archiejeva privatnost jer je još dijete. Inače, on će ubrzo dobiti sestru. Po medijima kruže nagađanja da će Meghan roditi na proljeće ili ljeto.