Marko Tolja postat će urednik hot.hr-a!

Nakon što su se u ulozi urednika hot.hr-a okušali Ida Prester, Ivana Kindl, Luka Nižetić i Neda Parmać, red je došao da portal uređuje još jedna zvijezda – Marko Tolja!

Marko Tolja riječki je glazbenik koji neprestano plijeni pažnju kako svojim izvanrednim vokalnim sposobnostima, tako i svojim izgledom te šarmantnim nastupom.

Svoje glazbeno obrazovanje stječe od malih nogu, prvo uz pomoć svoga strica, poznatoga riječkog glazbenika, Davora Tolje, a glazbeni producent Olja Dešić i Marko stvorili su njegov prvi album u jazz/swing maniri.

Tolja se posljednjih godina na domaćem glazbenom nebu nametnuo kao jedan od vodećih pjevača čiji su koncerti uvijek rasprodani, a svoj talent odlučio je sklopiti sa svojim šarmom i komunikativnošću pa je prihvatio poziv HTV-a da bude voditelj novog glazbenog talk showa u kojem će gostovati osobe iz javnog života, poput glazbenika, glumaca i sportaša.

Prije nego bude ‘zatrpan’ snimanjima svog showa, Tolju smo ‘uhvatili’ i nagovorili ga da na jedan dan, u četvrtak 15. studenog, bude zvijezda urednik hot.hr portala, a u sklopu tog zadatka samostalno će obavljati posao medijskog urednika, ali i raditi intervjue sa svojim kolegama s domaće društvene scene.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr