TEŠKA VREMENA

LUKA IZ ‘BRAKA NA PRVU’ OSTAO BEZ POSLA, A U POTRESU MU STRADALA KUĆA: ‘To je trešnja na vrhu šlaga’

Luka je inače radio kao komercijalist, a u slobodno vrijeme bavi se humanitarnim radom

Pandemija koronavirusa uzima i gospodarski danak pa je tako nemali broj ljudi ostao bez posla. Jedan od njih je i kandidat showa “Brak na prvu” Luka Budak, koji se našao na Zavodu za zapošljavanje. Uz sve to, i njegova je kuća pretrpjela oštećenja u potresu koji je protekle nedjelje zadesio Zagreb, ali ovaj 29-godišnjak ipak ne gubi nadu da će doći bolje vrijeme.

ZGODNA NADIA ZAGOLICALA MU MAŠTU, PA NE PRESTAJE MISLITI NA JEDNU STVAR ‘Ima jedna vježba koju parovi mogu raditi…’

Svoju je situaciju opisao u postu na Instagramu, a njegov post prenosimo u cijelosti.

“Da ne trabunjamo samo o sreći ili kojekakvim motivacijskim sranjima danas je jedan otežani dan. Prema objavama zavoda za zapošljavanje u devet dana je dano više od 6900 otkaza, 6900 obitelji su ostali bez prihoda. Pred vama na slici je jedan dio te crne statistike. Dobio sam otkaz zbog gospodarskih razloga-smanjenja obima posla.

View this post on Instagram

Dame i gospodo Da ne trabunjamo samo o sreći ili kojekakvim motivacijskim sranjima danas je jedan otežani dan. Prema objavama zavoda za zapošljavanje u 9 dana je dano više od 6900 otkaza, 6900 obitelji su ostali bez prihoda. Pred vama na slici je jedan dio te crne statistike. Dobio sam otkaz zbog gospodarskih razloga-smanjenja obima posla. #hvalakoronavirusu Dvije su opcije plakati zbog svega, potresa u kojem je stradala moja kuća, korona virusa koja nas je zatvorila i kao trešnja na vrhu šlaga ostadoh bez posla. Ili uzeti to vrijeme samoizolacije i urediti svoj životopis i istaknuti bitno i ukloniti nebitno. Težak dan je za mene no kako se kaže “poslije kiše/snijega dolazi sunce” Riječima gradonačelnika Bandića: “najte kaj zamjeriti” što sam vam uveo još sivila u ovaj sivi dan. #fuckyoucorona P.S. Ako vam se smije bacite oko na story 😅

A post shared by Luka Budak (@luka_budak9) on

Radio je kao komercijalist

Dvije su opcije plakati zbog svega, potresa u kojem je stradala moja kuća, korona virusa koja nas je zatvorila i kao trešnja na vrhu šlaga ostadoh bez posla.

Ili uzeti to vrijeme samoizolacije i urediti svoj životopis i istaknuti bitno i ukloniti nebitno. Težak dan je za mene no kako se kaže ‘poslije kiše/snijega dolazi sunce’. Riječima gradonačelnika Bandića: ‘najte kaj zamjeriti’ što sam vam uveo još sivila u ovaj sivi dan”, napisao je.

LIDIJA U ŽESTOKOJ SVAĐI S ALENOM IZGUBILA KONTROLU: ‘Ne sviđaš mi se, licemjeran si i izigravaš majmuna pred kamerama…’

Luka je inače radio kao komercijalist, a u slobodno vrijeme bavi se humanitarnim radom. U emisiji “Brak na prvu” odlučio je potražiti ljubavnu sreću jer kaže kako je dosad u sve veze ulazio ne razmišljajući previše. Eksperti su ga spojili s 28-godišnjom Nadijom, a njihov odnos, ako je suditi po trenutnoj situaciji, ima itekako potencijala za uspjeh.

Njihovu romantičnu priču pratite od ponedjeljka do četvrtka u 20.35 na RTL-u!

Povratak na Net.hr