NOVE OPTUŽBE

‘LUD SAM ZA TOBOM’: Procurila skandalozna pisma koja je Michael Jackson slao 12-godišnjoj djevojčici

Michael Jackson je preminuo prije sedam godina, no i dalje stižu optužbe za zlostavljanje na njegov račun. Posljednja u nizu je žene koja tvrdi da ju je preminuli kralj popa seksualno napastovao kada je bila djevojčica.

Anonimna 42-godišnjakinja tvrdi da ju je Michael Jackson seksualno zlostavljao kada je imala 12 godina te joj platio 900.000 dolara da nikome ne kaže. Kao dokaz za svoje tvrdnje, priložila je čitav niz ljubavnih pisama koja joj je Jackson navodno redovito slao.

MICHAEL JACKSON JE ŽIV?! Video koji je počeo kolati internetom je podigao svijet na noge

“Tvoja slika za Valentinovo je tako originalna i slatka. Volim te jako puno, a što više razgovaram s tobom, moja ljubav prema tebi je sve veća. Potpuno sam lud za tobom”, piše u jednom pismu s potpisom “M.J”.

U drugom pismu joj je zamjerio što ne zna igrati Monopoly.

“Ali, nema veze. Volim te puno i strašno mi nedostaješ. S ljubavlju, Michael”, piše u pismu.

Platio joj da šuti?

Žena tvrdi da ju je pjevač jednom odveo u svoju posebnu sobu u kojoj ju je dirao po genitalijama i ljubio je u usta.

Zbog toga je protiv preminulog glazbenika podnijela tužbu, u kojoj stoji da je zlostavljanje započelo 1986. godine, kada je s majkom prvi put posjetila Jacksonovu vilu. Osim pisama, navodna žrtva je uz tužbu priložila niz čekova i potvrda iz banke koji bi trebali dokazivati da je kralj popa plaćao za njezinu šutnju.

Zanimljivo je to što je dotična osoba prva žena koja je optužila glazbenika za zlostavljanje. Dosad su ga optuživali muškarci koje je navodno napastovao kada su bili dječaci.

“Moja klijentica je sredinom 80-ih pomalo nalikovala dječaku. Mislim da je od početka on mislio da se upucava dječaku”, izjavio je njezin odvjetnik Vince Finaldi za ABC News.

‘Loš pokušaj zarade’

Odvjetnik obitelji Jackson komentirao je tužbu porukom kako je ovo još samo jedan loš pokušaj anonimaca da se domognu novca.

Prošle godine su Wade Robson i James Safechuck tvrdili da ih je Michael zlostavljao kada su bili djeca.

Povratak na Net.hr