Dobro glume

LJUBAV ILI FARSA? Ovi slavni brakovi bili su samo predstava za javnost

Ove poznate face su nepromišljeno, iz nekih osobnih interesa, uplovile u bračnu luku.

Michael Jackson i Debbie Rowe

Debbie Rowe

Debbi Rowe bila je Michaelova medicinska sestra, pratila ga je na svim turnejama pa su se tako i zbližili. On je tada bio u braku, a šuška se da su se njih dvoje dogovorili brak te da mu Debbie rodi djecu, a zauzvrat će dobiti novac.

Kada je ostala u drugom stanju,, ona i Michael su se vjenčali. Nakon nekoliko godina braka medicinska sestra i kralj popa su dobili i drugo dijete, a zatim su se razveli.

Liza Minelli i David Gest

david gest

Kada je Liza objavila da će se udati za Davida Gesta, to je bio velik šok, jer se šuškalo da je on gay. Ipak, nakon skupocjenog vjenčanja o kojem su izvještavali brojni mediji, ovaj par se ubrzo rastao.

Kako su mediji navodili, bio je to “horor” razvod: David je optužio Lizu da mu je namjerno prije braka prešutjela svoje kožne bolesti kako bi mu ih prenijela. Ona je njega optuživala da je konstantno truje. Međusobno zlostavljanje se podrazumijevalo.

Kim Kardashian i Kris Humphries

kim kardashian i kris humpries

Kim Kardashian zbog popularnosti je u stanju uraditi sve i svašta. Starleta je bila u braku s košarkašem Krisom Humphriesom. O njihovom vjenčanju su pričali svi.

Međutim, njihov brak je nakon samo 10 tjedana dioživio krah. Kris je tražio da se brak poništi, tvrdeći da ga je supruga obmanula i da se udala samo zbog novca i kako bi njezina popularnost porasla.

Britney Spears i Jason Alexander

jasno alexander

Bili su u braku svega 55 sati. Iako je kasnije Jason priznao da je bio zaljubljen u Britney, također je izjavio da ona nije dijelila njegove emocije. On je otkrio da odluka o razvodu nije bila njegova, kao i da u papirima o poništenju braka stoji da je Britney bila nesposobna za pristanak na brak.

Pop diva priznala da je ovaj brak od početka bio obmana.

Povratak na Net.hr