'ALEKSANDAR VUČIĆ BI SE NAPALIO' / Let 3 bez filtera na Redditu: 'Ne samo da ćemo biti goli, bit će i je*anja'

Image
Foto: Reddit

Za manje od mjesec dana Let 3 predstavljat će Hrvatsku na Eurosongu u Liverpoolu

20.4.2023.
18:48
Reddit
Play logo

Riječka grupa Let 3 u četvrtak je organizirala online druženje sa svojim obožavateljima diljem Europe i svijeta. Naime, na Redditu su kreirali poseban kanal na kojem su svojim fanovima odgovarali na pitanja.

"Pozdrav iz SAD-a! Zaista sam uživao otkrivajući vašu glazbu kroz Euroviziju i jedva čekam vidjeti vaš nastup u svibnju. Volim kombinaciju rocka sa satirom i humorom kojom šaljete poruku. Zanima me koja tvoja pjesma (osim “Mama ŠČ!”) misliš da ima najvažniju poruku? Ili na koje ste pjesme najponosniji? Imate li određenu rutinu ili proces kada pišete glazbu?", pitao je jedan obožavatelj na samom početku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na to mu je Mrle odgovorio: "K*rcem u čelo", dok je Prlja rekao: "Proces je proces ne postoji. Uvijek tražimo nešto novo, zato albume objavljujemo neredovito – ne želimo se ponavljati. Ako vidimo da nešto funkcionira, moramo se pobrinuti da se to više nikada ne ponovi. Također smo mislili da ljudi ne mare za novu glazbu, ali sada je mama ŠČ to stvarno zaj*bala…".

Image
DOBAR POREDAK /

Dvadeset dana prije početka Eurosonga kladionice Mami ŠČ! predviđaju prolazak u finale: Evo kako trenutno stoji Let 3

Image
DOBAR POREDAK /

Dvadeset dana prije početka Eurosonga kladionice Mami ŠČ! predviđaju prolazak u finale: Evo kako trenutno stoji Let 3

'Tamo se slobodno nose ruže u guzici'

"Možete li potvrditi da će projektili biti s vama u Liverpoolu? Negdje sam čuo da vam možda neće biti dopušteno? Ima li kakvih iznenađenja na pozornici koja možete otkriti? Imam ulaznice za prvo polufinale i iskreno me najviše zanima vaš nastup", pitao je drugi obožavatelj.

"Rakete su već otpremljene, bili smo previše uplašeni da bismo se teleportirali s njima. U crvotočini kada se teleportiramo nema mjesta za agresiju, oružje, mržnju ili rat. Također, tamo svi smiju biti goli i slobodno nose ruže u guzici. Također, tamo nitko ne krade djecu. Jer bez djece nema života", odgovorila mu je grupa Let 3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
shimmer fallback
shimmer fallback

"Imate vremeplov koji vam omogućuje da se vratite u bilo koje vremensko razdoblje, na bilo koje mjesto. Koje vrijeme i mjesto biste odabrali za izvođenje svoje pjesme Mama ŠČ za tamošnje ljude? Ako pobijedite na natjecanju, hoćete li nastupiti goli u svom pobjedničkom nastupu budući da ste već pobijedili i ne možete biti diskvalificirani?", upitao je treći komentator.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne ako, nego kada. Ne samo da ćemo biti goli, bit će i je*anja. Obećali smo to davno", rekli su dečki.

'Čuli smo da na Euroviziji ima fantastičnog seksa i droge'

"Zbog čega ste se prijavili na Eurosong", pitali su dalje obožavatelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U Hrvatskoj se organizirao festival pod nazivom “AntiValentinovo”, čiji je glavni moto “Ništa ljubav, samo karanje”. Htjeli smo medijski napumpati festival prijavom na Doru. Također smo čuli da na Euroviziji ima fantastičnog seksa, droge i velikog lightshowa, a budući da smo svi za to, htjeli smo to i sami provjeriti", napisali su iz grupe.

shimmer fallback
shimmer fallback

'Podržavamo LGBT na svoj način'

"Jeste li u Hrvatskoj naišli na reakciju zbog tako otvorenog podržavanja LGBT prava?", upitali su dalje pratitelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne. Mi podržavamo te stvari na svoj vlastiti način. Cijeli život smo okruženi i radimo s LGBT osobama. Prije 40 - 50 godina osjećam da je, barem u Hrvatskoj, bilo malo ili nimalo nasilja ili agresije prema našim LGBT prijateljima - barem ne na našem području. Uvijek smo bili nevjerojatno znatiželjni prema drugačijima od nas. Sjećam se da sam pitao prijatelja "Svršavaš li kad te je*u u dupe?" a on bi mi rekao "Ne, moram se iz*rkati, ali kad bratiću to zabijem u guzi odmah svrši". Naše različitosti su ono što nas čini posebnima!", napisali su.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Vučić bi se napalio na naš nastup'

"Kad biste mogli natjerati bilo kojeg svjetskog lidera da gleda vašu izvedbu Mame ŠČ! - koga biste vi izabrali?", upitali su komentatori.

"Aleksandar Vučić mi se čini kao netko tko bi se jako napalio na naš nastup", odgovorio mu je Prlja.

Podsjetimo, za manje od mjesec dana Let 3 predstavljat će Hrvatsku na Eurosongu u Liverpoolu. Riječki bend nastupit će sedmi u prvoj polufinalnoj večeri natjecanja 9. svibnja. Stanje na kladionicama neprestano se mijenja, a hrvatski predstavnici sada su pali sa 16. na 17. mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mama ŠČ! prema trenutnom stanju oklada ulazi u finale i to sa sedmog mjesta u polufinalu, sa šansama od 75% za prolazak u završnicu. Kladioničari predviđaju da će Hrvatska u finale proći sa Švicarskom, Portugalom, Srbijom, Moldavijom, Češkom, Izraelom, Norveškom, Švedskom i Finskom.

BKFC 50
Superstar
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Ja sam Zlatan
Señorita 89
Britain's Got Talent
default_cta
Tri sestre
Play logo