Najveća reality zvijezda prolazi kroz životnu dramu

Reality zvijezda Kim Kardashian navodno je pod stresom i ispada joj kosa, a sve je započelo nakon što je doživjela dramu prilikom dolaska na Paris Fashion Week. Uz to su se još nagomilali i obiteljski problemi.

Pisalo se dosta o tom neslavnom događaju koji se dogodio 25. rujna, a sad se piše i o posljedicama.

Navodno je Kim Kardashian pod velikim stresom i ispada joj kosa, a sve je započelo nakon što je prilikom dolaska na Paris Fashion Week doživjela neugodan incident.

Tada je, nakon što je Kim izašla iz automobila, bivši ukrajinski novinar i noćna mora slavnih, Vitalii Sediuk, iskoristio priliku za ‘napad’ na Kim i umalo je oborio na tlo. Uznemirena i izbezumljena Kim našla se među okupljenom masom ljudi, svi su vrištali i gurali se.

‘Kim je toliko pod stresom da joj čak i kosa ispada. Kao da ima težinu svijeta na svojim ramenima. Može se vidjeti da proživljava emocionalni kolaps’, otkrio je neimenovani izvor.

‘Trenutno je jako nesigurna zbog braka i još puno toga. Kanye je control freak. Vrši pritisak na nju da odustane od reality showa i ona je razapeta između njega, svoje majke i sestara’, nadodao je izvor.

Navodno ju je pogodio i majčin razvod od Brucea Jennera.

‘On je uvijek bio glas razuma i bio joj je velika utjeha u teškim životnim trenucima’, objašnjava izvor.

‘Kim pokušava gasiti požare unutar obitelji i osjeća da nema nikoga pored sebe s kime bi mogla razgovarati. Pitanje je koliko još Kim može podnijeti prije nego doživi kompletni živčani slom’, tvrdi izvor.

Povratak na Net.hr