Play ponuda

'To je baš ono što se ljeti nosi bez grudnjaka!'

shimmer fallback

Zašto glumicu Karmen Sunčanu Lovrić, koju znamo kao zločestu Jelenu iz sapunice Ruža vjetrova, bivši dečko Mihovil Marinović drži u naručju?

16.6.2012.
14:16
Play ponuda

Iz Fashion.hr-a su, dakako, poručili da ne nose štikle na reviju, ali tko bi ljepoticama zabranio da se ne popnu na štikle?! Pa je tako glumica Karmen Sunčana Lovrić modne revije koje se održavaju u Bolu na Braču došla gledati u visokim petama.

Štikle su joj tonule u šljunak pa je njen kako kaže, bivši dečko, Mihovil Marinović spasio stvar i primio je u naručje pa je Karmen pokazala i više nego je planirala.

'Zaljubila sam se u ljubičastu suknju Martine Felje', izjavila je Karmen Sunčana Lovrić i nastavila modnu kritiku – 'ali mi se baš cijela kolekcija Ljube Sikimić posebno svidjela. To je baš ono što se ljeti nosi bez grudnjaka! Da mogu, kupila bih si Ljubinu haljinu. Ni ne znam koliko koštaju takvi modeli jer ja sam prvi put u životu na modnoj reviji. Ne nosim dizajnersku odjeću. Odijevam se po svom nahođenju, nešto kupim u dućanu, nešto na buvljaku ili po vintage shopovima gdje tražim modele u stilu 50-ih', rekla je lijepa Karmen.

Play ponuda
Play ponuda