PREVIŠE JE NOVCA U IGRI

KARDASHIANKE NE DAJU NOVAC: ‘Možeš se udati za našeg brata, ali nećeš profitirati na našem prezimenu’

Volje li ih ili prezirali, morat ćete se složiti da je Kardashian jedno od najpoznatijih prezimena na svijetu. A po svemu sudeći, buduća supruga Roba Kardashiana neće ga smjeti koristiti.

Naime, ona je već popunila aplikacije za United States Patent i Trademark Office kako bi njen zaštitni znak postao njeno vjenčano ime Angela Renée Kardashian.

To znači da bi Blac Chyna u budućnosti mogla dobiti pravo da to prezime koristi za marketing i za zabavni program, kao što su TV emisije i filmovi.

Ali tvrtke Robovih sestara, Khloe, Kourtney i Kim Kardashian se ne slažu s tom idejom.

SVE JE DOBRO OSMIŠLJENA PREVARA? Reality par lažira svoju vezu zbog novca

Još jedna sudska sapunica?

Oni joj žele zabraniti korištenje slavnog prezimena kako bi zaradila više novca. U svojoj namjeri su vrlo ozbiljni pa postoji vjerojatnost da čitava stvar završi na sudu jer su odjvetnici koji zastupaju tvrtke Khloemoney Inc., 2Die4Kourt i Kimsaprincess Inc. već predali papire kojima joj žele spriječiti korištenje obiteljskog “blaga”.

Izvor blizak obitelji je za E!News izjavio da su se odvjetnici obratili sudu “automatski” te da se obitelj tome nije usprotivila.

“Oni su protiv kršenja copyrighta. Vrlo jednostavno”, rekao je.

BLAC CHYNA OBJAVILA FOTOGRAFIJU S KĆERKICOM I PODIGLA PRAŠINU: ‘Grozno! Ništa gadnije nisam vidjela!’

Walter Mosley, koji zastupa Chynu rekao je da se još nije primio nikakve službene dopise od druge strane.

“Ne znam je li itko razgovarao s Angelom, čak ni je li Kris razgovarala s njom. Ali ništa od toga nije ni važno sve dok postoji službena zabrana”, rekao je.

No, već je ranije najavio da će “nastaviti agresivno zastupati Angelu i s njom marljivo raditi na zaštiti i rastu njenog intelektualnog vlasništva”.

‘Mir, novaca ima za sve’

U međuvremenu se u priču otvoreno uključila Tokyo Tony, majka buduće snahe Kardashianovih, koja je na Instagramu svoju kćer proglasila “veleposlanicom svih žena”.

“Blac Chyna ima moju podršku 110% bez obzira na sve! Jednostavno ne možeš zaustaviti Božje planove”, napisala je. “PS. Ljudi bi se trebali opustiti. Ima dovoljno sjajnog novca od TV emitiranja igara sa selfie štapovima i snimki za svakoga!”.

Odvjetnici Kardashianki u papirologiji navode da su sestre “trošile, a nastavaljaju i dalje ulagati znatnu količinu vremena, resursa i novca u zaštitu, oglašavanje i promicanje ‘marke Kardashian'”, te da “javnost povezuje robe i usluge koje nose oznaku ‘Kardashian’ s njima”.

U sudskoj prijavi također optužuju Chynu da “namjerno traži profit iz dobre volje i popularnosti” brenda Kardashian.

Tvrdi se da će svaka od njih biti oštećena budućim registracijama imena, što će “vjerojatno izazvati zbunjenost ili uzrokovati grešku, ili obmanuti potrošače”.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr