DO SLJEDEĆEG PUTA...

JUSTIN BIEBER JE NAPUSTIO HRVATSKU: Izgrlio obožavateljice, one mu poklonile čokoladu za put

Pjevač je u Zagrebu boravio dan dulje od očekivanog, a danas oko 15 sati je odletio u Krakow. Obožavateljice su stigle na Pleso kako bi ga još jednom pozdravile.

Justin Bieber je podigao Zagreb na noge. Osim što je oduševio koncertom u Areni, mnogi su pokušavali doći do njega jer je u glavnom gradu Hrvatske na kraju ostao dulje od planiranoga.

SURAĐIVAT ĆE SA SLAVNIM HRVATSKIM GLAZBENICIMA? Justin Bieber bio na snimanju u zagrebačkom studiju

Nakon koncerta je tulumario u zagrebačkom klubu The Best, a jučer je čitav dan obilazio grad. Bio je na treningu Medveščaka te u glazbenom studiju. Nagađa se kako priprema suradnju s hrvatskim dvojcem 2Cellos.

Justin je otputovao oko 15 sati.
Justin je otputovao oko 15 sati.Foto: Jurica Galoić/PIXSELL

Slavni pjevač je večerao u jednom japanskom restoranu Takenoko te se zabavljao u restoranu i baru TIME. Po izlasku iz restorana je razgovarao s 20-ak obožavatelja koji su ga čekali ispred ulaza i upoznao se s njima.

UMORAN, ALI SRETAN: Evo što je Justin Bieber rekao zagrebačkim fanovima koji su ga satima čekali

Danas oko 15 ati Justin je napustio Zagreb. Na Pleso su ga došle ispratiti obožavateljice, a među njima je bila i supruga Tihomira Oreškovića, Sanja, s kćerima. Čitava obitelj, uključujući i premijera, bila je i na koncertu.

Bieber je u Zagrebu bio u sklopu turneje Purpose.
Bieber je u Zagrebu bio u sklopu turneje Purpose.Foto: Jurica Galoić/PIXSELL

JB se na aerodromu izgrlio s obožavateljicama koje su mu poklonile čokoladu i odletio u poljski Krakow gdje večeras nastupa.

Pogledajte rastanak sa zvijezdom u galeriji:

Povratak na Net.hr