VRAĆA SE U VODITELJSKE VODE

JOŠKO LOKAS O BIVŠIM SUPRUGAMA: ‘S prvom sam u dobrim odnosima, a s Natašom ne komuniciram’

Lokas se vraća na male ekrane u novom HRT-ovom kvizu Šifra. Iskreno je progovorio o novoj djevojci Jeleni Kapi, ali i o odnosu sa svojim bivšim suprugama, Ivanom Silom i Natašom Janjić.

Joško Lokas se vraća voditeljskom poslu i to u novom HRT-ovom kvizu Šifra.

NOVI DETALJI O REALITYJU: Joško Lokas se pridružuje Big Brotheru!

“Šifra je u prvom dijelu vrlo lagan i zabavan kviz, a onda kako se iznosi povećavaju, tako postaje i sve napetiji game show”, rekao je Lokas za Tportal. 

Voditelj kaže da za sudjelovanje u njegovu novom kvizu nije presudno znanje i da se mogu prijaviti ne samo rasni kvizaši, već i ljudi koji nikada nisu stali pred kamere.

DJEVOJKA JOŠKA LOKASA MOŽDA JE 20 GODINA MLAĐA… No u prvi plan voli stavljati druge brojke

A osim u poslu, Jošku cvatu ruže i u privatnom životu. Voditelj je već godinu dana u vezi s 24-godišnjom Miss turizma Jelenom Kapom.

 

Jelena i Joško su zajedno godinu dana
Jelena i Joško su zajedno godinu danaFoto: Instagram/Jelena Kapa

Trogiranka ga je, kaže Joško, osvojila svojom duhovitošću.

“Primijetio sam je u nekoj potpuno čudnoj situaciji iz koje se nije izrodilo apsolutno ništa. Onda se poklopio jedan trenutak koji nas je spojio. Između poznanstva i tog trenutka bilo je jako puno duhovitosti i spontanosti s njene strane. Ostalo je dio neke naše priče u proteklih godinu dana”, ispričao je Lokas.

Otkrio je i da je u korektnim odnosima s bivšom suprugom Ivanom Silom, s kojom ima troje djece. S drugom suprugom, Natašom Janjić, kaže, uopće ne komunicira.

Joško Lokas i Nataša Janjić
Joško Lokas i Nataša JanjićFoto: Luka Stanzl/PIXSELL

Povratak na Net.hr