Josipa Pavičić konačno stala pred oltar!

Prije godinu dana po drugi je put postala majka, a prošle je subote ocu svog djeteta i životnom partneru izrekla sudbonosno ‘da’. Voditeljica i spisateljica Josipa Pavičić i poduzetnik Nico Berardini ovjekovječili su svoju ljubav pred rodbinom i najbližim prijateljima.

‘Bio je to za mene doista poseban dan. Iako Nico i ja već imamo dijete i živimo zajedno, na dan vjenčanja doživjela sam pregršt divnih osjećaja koji nisu nestali ni nakon što smo se vjenčali’, ispričala je za Story voditeljica i spisateljica Josipa Pavičić.

Naime, prošle je subote Josipa postala gospođa Berardini te suprugovo prezime dodala svojem. Nico i Josipa vjenčali su se u krugu najbližih prijatelja. Vjenčanju je naravno prisustvovao i 12-godišnji Vito, Josipin sin iz veze s Markom Cigojem.

Ni loše vrijeme nije uspjelo narušiti odlično raspoloženje 33-godišnje Josipe i njezinog Nice, koji su u Starogradsku vijećnicu stigli oko 19 sati.

Josipa je blistala u vjenčanici koju potpisuje Matija Vuica, a u ruci je držala stručak pšenice, koji je osmislio Saša Šekoranja.

Spisateljica i njezin dragi Nico prije godinu dana postali su roditelji malog Rocca.

Povratak na Net.hr