Play ponuda

BRDO NOVCA ZA 2 SATA / Jennifer Lopez stiže u Beograd: Privatnim avion dovest će je na proslavu poznatog srpskog milijunaša

Foto: Profimedia

Jennifer Lopez će na pisti čekati luksuzno vozilo koje će je odvesti do mjesta gdje će se zabava održati

17.3.2023.
10:19
Profimedia

Jennifer Lopez ponovo dolazi u Srbiju, ekskluzivno saznaje Kurir.

Ovoga puta popularna pjevačica stiže na privatnu zabavu jednog biznismena (ime i prezime poznato je redakciji) koji je za to iskeširao ni manje ni više nego 200.000 eura.

Kurir je saznao da će latino diva potkraj svibnja privatnim avionom sletjeti na beogradski aerodrom "Nikola Tesla", gdje će je na pisti čekati luksuzno vozilo koje će je odvesti do mjesta gdje će se zabava održati.

Ovaj moćnik već je organizirao zabave na koje su dolazile zvijezde svjetskog jet seta, a sada je red da među njegovim gostima bude i svjetski poznata diva. Doduše, to košta, no neimenovani izvor otkrio je da mu nije žao što je "odriješio kesu".

"Planirano je da Jennifer dva sata bude na zabavi. Sve je dogovoreno preko njenih agenata. U cijenu je uključen pjevačičin transfer, boravak i druženje sa slavljenikom i njegovim gostima. Poznato je da na aerodrom slijeće oko 18 sati. Od zračne luke do mjesta održavanja proslave potrebno je sat vremena vožnje. Tamo će ostati još sat ili dva, nakon čega se vraća u Ameriku. Njen tim nije tražio nikakve dodatne uvjete, samo da mediji ne budu prisutni na događaju, niti da je gosti ometaju razgovorom", ispričao je izvor za Kurir.

J.Lo dolazi bez supruga

Holivudska zvijezda će u Srbiju doći u pratnji svog tima.

"S njom neće biti njen suprug Ben Affleck, to je sigurno. Svi ostali detalji oko njenog dolaska bit će poznati pred sam dolazak. Naravno, u ugovoru stoji i da pjevačica, ako je zbog nekog višeg interesa spriječena, ima pravo otkazati dolazak i novac će u tom slučaju biti vraćen", otkrio je izvor.

Jennifer drugi put dolazi u Srbiju. Podsjetimo, imala je koncert 2012. godine u beogradskoj Areni. Tada je dala intervju za medije da je oduševljena glavnim gradom Srbije i da bi se ponovo rado vratila.

"Oduševljena sam. Ljudi su fenomenalni. Očekivala sam da će me ovoliko voljeti. I ja sam njima fascinirana", rekla je tada između ostalog pjevačica.

Jennifer je tada tražila da u backstageu budu bijele ruže, najbolji bijeli porculan, obilje mineralne vode i da sve bude u bijelim tonovima. Ostalo je zapamćeno da je ona tijekom koncerta u jednom trenutku ogrnula zastavu Srbije koju je dobila od obožavatelja iz publike.