ŽENA, MAJKA, KRALJICA

JELENA ROZGA OTKRILA PLANOVE: ‘Vrijeme je da se ostvarim kao majka, 39. je pred vratima’

Otkako je digla buru objavom ‘Imamo nasljednika’ kojom je najavila svoju novu pjesmu, svi se sve glasnije pitaju kada Rozga misli po pravog nasljednika.

Jelena Rozga je prije nekoliko dana podigla javnost na noge objavivši na društvenim mrežama fotografiju uz koju je napisala ‘Imamo nasljednika’.

‘IMAMO NASLJEDNIKA!’: Jelena Rozga na Instagramu objavila da je trudna?!

Svi su mahom pomislili kako je splitska pjevačica objavila trudnoću. Iako se ispostavilo da se samo radi o najavi njene nove pjesme, pjevačica je ovim potezom potaknula nagađanja o tome kada će ići po pravog nasljednika.

Imamo nasljednika! #jelenarozga

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on

Rozga je ubrzo izbacila i spot za novu pjesmu, koju trenutno promovira pa je tako gostovala i na Radiju Dalmaciji gdje je govorila o majčinstvu.

JELENA ROZGA OTKRILA ISTINU O SVOJOJ TRUDNOĆI: Razveselila fanove objavom na Instagramu!

Pjevačica (38) je otkrila kako bi voljela postati majka.

“Vrijeme mi je. Možemo se šaliti, ali 39. je tu. pred vratima, i stvarno bih se voljela ostvariti kao majka. Voljela bih imati jedno dijete, voljela bih imati curicu, a ako bude dečjo, samo da je zdravo, to je najbitnije”, rekla je Jelena te dodala kako se nada da će se njene želje ostvariti u ovoj godini.

Rozga je otkrila i što planira za rođendan, 23. kolovoza. Provest će ga, rekla je, u Puli sa zaručnikom Stjepanom Hauserom.

ONA JE ‘ALFA-ŽENA’: Jelena Rozga se u novom spotu ispipala s obdarenim manekenima

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr