JELENA KARLEUŠA ZAUZELA POZU KOJA IZAZIVA ARITMIJU: / 'Tri puta hura za najbolju MILF-icu Balkana'

Image
Foto: Instagram/Jelena Karlueša

Pjevačica je objavila niz fotografija na kojima je pokazala kako uživa na odmoru u Turskoj te se usput pohvalila tijelom u koji je uloženo mnogo vremena i novca.

23.5.2018.
14:45
Instagram/Jelena Karlueša
Play logo

Jelena Karleuša je još jednom potvrdila svoj status najveće srpske zvijezde kada je u samo tri, četiri sata otkako je objavila preseksi fotografije s bazena zaradila po otprilike 50.000 lajkova za svaku, a kada vidite kakve su, bit će vam sve jasno.

Srpska pjevačica je na odmoru u Turskoj gdje joj živi suprug, nogometaš Bešiktaša Duško Tošić, a vrijeme na bazenu je iskoristila za naslikavanje i, čini se po komentarima ispod fotki, za aritmiju kod svojih obožavatelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slavna JK je pozirala i na ogromnom flamingu na napuhivanje, no jedna je fotografija bila bolja čak i od te.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Karleuša na jednoj fotki uz bazen radi svijeću, pri čemu je raširila noge u minijaturnim gaćicama, a grudi su joj došle do brade. Taj je prizor nekim njezinim fanovima bio previše za podnijeti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Aritmija radi", "Bože, Jelena, ostale slike VRH, ali ova šouuu...", "Od ovog se dobiva kronična hipertenzija, brate. Svaka ti čast na izgledu, nema dalje", "Tri puta hura za najbolju MILF-icu Balkana. Hura, hura, hura", "Mačko prava si ribetina", neki su od komentara oduševljenih pratitelja pjevačice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
BKFC 50
Superstar
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Ja sam Zlatan
Señorita 89
Britain's Got Talent
default_cta
Tri sestre
Play logo