KAD KARLEUŠA VJEŽBA GLUTEUSE... / Ruši se internet: Jelka 'fleksala' guzom u posebnim gaćicama pa poručila: 'Moja guza je čisto meso i mišić'

Image
Foto: Instagram

Jelena Karleuša na Instagramu je objavila zanimljiv video u kojem pokazuje kako vježba bujnu stražnjicu

3.10.2022.
16:23
Instagram

Kad mislimo da nas Jelena Karleuša više ne može iznenaditi svojim oblinama i kad mislimo da smo vidjeli sve, onda pjevačica objavi ovakav video, koji jednostavno sruši Internet.

Naime, Karleuša je pozirala u posebnim gaćicama koje ističu njezinu bujnu stražnjicu pa je tu priliku iskoristila za kratki trening gluteusa.

'Moja guza je čisto meso i mišić'

"Najbolja odjeća ikad! Obožavam moje kratke hlače za podizanje guze. I da, moja guza je čisto meso i mišić", poručila je svojim pratiteljima bujna pjevačica.

Image
'ZOVI ME MALINA' /

Nives Celzijus nikad provokativnijiom objavom bacila fanove u trans: 'I rat bi stao zbog tebe, goriš lutko, predivna si'

Image
'ZOVI ME MALINA' /

Nives Celzijus nikad provokativnijiom objavom bacila fanove u trans: 'I rat bi stao zbog tebe, goriš lutko, predivna si'

"Ovo će se svidjeti Kanye Westu", "Pa sad recite da je fotošop", "Tko još ovo može osim Jelene", "Najjača guza na Balkanu", "Ovo je bolje od gledanja televizije", samo su neki od komentara na itekako zanimljiv video zgodne Jelene.

Naime, prije nekoliko mjeseci Jelenu su mnogi povezivali s Kanye Westom zato što ju je reper počeo pratiti na Instagramu, a ona mu uzvratila praćenje.

Podsjetimo, tada je Karleušu oduševio njegov potez pa je odmah nakon "praćenja" na Instagramu odlučila objaviti izazovnu i provokativnu fotografiju na kojoj je posve gola te se prekrila plavom bujnom kosom. Jedino što je imala na sebi su tenisice, Kanyeovog brenda – Yeezy.

Odmah nakon toga uslijedio Instagram story te je obznanila kako sluša popularnu Kanyeovu pjesmu. Naravno, pjevačica mu je odmah uzvratila praćenjem pa se Kanye pronašao među 34 povlaštena profila koje plavuša prati.

Početkom travnja ispostavilo da je njihovom Instagram prijateljstvu došao kraj pa je Kanye napravio potez i otpratio Srpkinju, a ona mu je uzvratila istom mjerom.

Schitt's Creek
Superstar
Život na vagi
Love island UK
default_cta
Elon Musk show
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ja sam Zlatan
default_cta
Britain's Got Talent
Tri sestre