Ivana Nanut 'pljucnula' po poznatima i slavnima

Novinarka Ivana Nanut ‘operirala’ je na crvenim tepisima i intervjuirala mnoge slavne osobe, a ove jeseni postala je voditeljica u Red Carpetu. No, rado priča o prošlim danima te otkriva kakvi su neki od poznatih s kojima je surađivala.

U intervjuu za 24sataexpress, Ivana Nanut se osvrnula na neke svoje radne zadatke iz prošlosti dok je koračala crvenim tepisima filmskih festivala u Cannesu, Berlinu, Los Angelesu i Torontu te poznate ‘žicala’ za izjavu.

Pa je tako za cure iz Seks i grada rekla da su bile fenomenalne, sve osim Sarah Jessice Parker: ‘Ostale su cure bile duhovite i tvorene, a Sarah Jessica Parker je bila jako uštogljena.’

James Gandolfini i Sean Penn preziru medije i nikad se ne zaustavljaju na crvenom tepihu. Madonna je zbilja umišljena i hladna kakvom je mediji opisuju i jedva da me pogledala u oči’, rekla je Nanutica.

Ovom je prilikom ispričala i jednu neugodnu situaciju vezanu za Angelinu Jolie: ‘Jednom kad je Angelina Jolie stajala pored mene i bila mi okrenuta leđima, lagano sam je potapšala po ramenu. Ona se okrenula i dala mi izjavu jer je pravi profesionalac. No, drugi su me dan pozvali iz press-službe Toronto Film festivala i upozorili da to više nikad ne učinim.’

Povratak na Net.hr