ISPLATILO JOJ SE: / Margot Robbie je morala DiCapriju pružiti 'specijalni tretman' za ulogu u Vuku s Wall Streeta

Image
Foto: Giphy.com

Glumica je postala planetarno popularna zahvaljujući ulozi u hit filmu s Leonardom DiCaprijem, a sada je otkriveno i kako je dobila ulogu.

22.4.2017.
16:43
Giphy.com
VOYO logo

Margot Robbie se proslavila ulogom Naomi Lapaglije u Vuku s Wall Streeta. Prije toga je bila znana samo gledateljima australske serije Neighbours, a danas niže velike uloge u holivudskim blockbusterima.

A to može zahvaliti - samoj sebi. Atraktivna plavuša je odlučila iskoristiti danu priliku i Leonardu DiCapriju, koji je tumačio glavnog lika, prirediti 'specijalni tretman' koji će ga oboriti s nogu. I uspjela je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako bi impresionirala redatelja Martina Scorsesea, Margot je ignorirala scenarij i opalila DiCapriju šamar.

"Ulogu u filmu osigurala si je već pri našem prvom susretu kada je Leonardu stisnula pljusku," rekao je Scorsese za časopis Time.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uspjela ih je impresionirati

Image
Foto: Giphy.com

"Shvatila sam da u 30 sekundi moram napraviti nešto impresivno, jer inače neću dobiti ulogu. Takva prilika pruža se jednom u životu i morala sam je iskoristiti na najbolji mogući način. Počela sam vrištati i derati se na Lea, a i on na mene. Sve je bilo jako strašno, jedva sam se držala," ispričala je glumica za Harper's Bazaar te objasnila: "Kad je izrekao rečenicu 'trebala bi biti sretna što sam ti muž, dođi i poljubi me', odlučila sam mu umjesto toga opaliti šamar. Toga u scenariju uopće nije bilo."

U tom trenutku svi su zašutjeli. Leu se očito svidjela njena srčanost pa joj je rekao neka to ponovi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostalo je povijest.

Image
Foto: Giphy.com
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo