ŠALILA SE

IPAK SE NE UDAJE: Marija Šerifović traži demanti, obožavatelji je napali: ‘Koji k… se šališ na taj način?!’

Srpska pjevačica koja je javnosti poznata kao pobjednica Eurosonga traži da mediji demantiraju napise o njenim zarukama i udaji koje je sama pokrenula objavom na Facebooku. Tvrdi da te glasine štete njoj i njoj bliskim osobama.

Pjevačica Marija Šerifović traži demanti navoda da se zaručila i da će se udati, nakon što je sama pokrenula glasine objavom na Facebooku.

OBJAVILA FOTKU PRSTENA: Udaje se srpska pjevačica Marija Šerifović

Šerifović je objavila fotografiju dviju ruku s prstenjem, kraj koje je napisala: “Zavoliš me najgoru – dobit ćeš me najbolju. Uzimam.”

Njeni su obožavatelji zaključili da je riječ o zaručničkom prstenju, a ‘sretnu vijest’ su ubrzo prenijeli i mediji.

No, Marija sada tvrdi da se samo šalila.

“Dragi mediji, molim vas da budete dovoljno ljubazni da sada makar malo pokušate sanirati štetu koji ste nanijeli. Moja krivica je u tome što sam se našalila, ali ovo odavno nije smiješno. Nemojte izigravati male bogove i igrati se sa tuđim životima, nije fer, nije korektno, nije ni normalno, a na kraju ja to nisam ni zaslužila. Moji prijatelji nisu zaslužili da im uništavate život zato što su moji prijatelji. Nisam se zaručila, neću se udati, oženiti… Ali o meni možete pisati što hoćete, samo ostavite moje prijatelje na miru i demantirajte ovaj pakao koji ste bez ikakvog razloga i povoda napravili. I evo hvala vam na tome!”, napisala je pjevačica.

Kako bi napravila što veću dramu, Šerifović se obratila i putem svog odvjetnika, koji je poručio da se “marija i njeni prijatelji moraju boriti protiv nečega što uopće nija istina”.

Obožavatelji su oštro kritizirali pjevačicu, komentirajući kako je vrlo dobro znala što radi i da se nema pravo žaliti.

“Pa šta se koji k…. šališ na taj način, kao da ne znaš šta te čeka, to želiš pažnju, ili reakciju čisto da vidiš, jer te zaista kopkala, očigledno”, samo je jedan od komentara bijesnih fanova.

Povratak na Net.hr