TAJANSTVENA KUĆANICA

‘IMA NOGU DO PLAFONA’: Pogledajte kako izgleda Marina, samozatajna supruga Zdravka Mamića

Na svadbi Ognjena Vukojevića kum je bio Eduardo da Silva, njegov bivši suigrač iz Dinama. No, najveće iznenađenje dana bilo je pojavljivanje Mamićeve supruge koja se nikad medijski ne eksponira.

Na svadbi bivšeg dinamovca Ognjena Vukojevića i misice Andreje Ćupor bio je čitav niz uzvanika iz svijeta nogometa. Osim Eduarda da Silve, također bivšeg igrača Dinama, koji je bio Ognjenov vjenčani kum, na svadbi je bio i Zdravko Mamić, a poveo je i suprugu.

OGNJEN VUKOJEVIĆ OŽENIO BIVŠU MISS HRVATSKE: Došli brojni poznati, Zdravko Mamić stigao sa suprugom

I dok je Zdravko često u centru medijske pozornosti, njegova supruga Marina je samozatajna kućanica koja se ne voli eksponirati.

Zdravko Mamić sa suprugom Marinom
Zdravko Mamić sa suprugom MarinomFoto: Luka Stanzl/PIXSELL

Nikada ne prati svoga supruga na javnim događanjima, ne daje izjave i ne dopušta da se fotografira nju i njihove dvije kćeri, Luciju i Ivu.

“Upoznao sam je nakon jedne utakmice u Maksimiru, Hrvatska – Ukrajina 4-0, bilo je to 1994. godine, izjavio je Zdravko Mamić jednom prilikom za Express, a zatim je opisao i što ga je privuklo na supruzi.

Mamića je Marina privukla 'nogom do plafona'
Mamića je Marina privukla ‘nogom do plafona’Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

“Kad sam vidio svoju Marinu, koja je izuzetno zgodna, atraktivna i visoka, odmah sam se za nju zapalio. Imala je nogu do plafona”, rekao je tada Mamić.

Marina je samo jednom popustila i odlučila ugoditi medijima. Fotografirala se za naslovnicu jednog časopisa u vili obitelji Mamić na Tuškancu.

Pogledajte kako je bilo na Vukojevićevu vjenčanju:

Povratak na Net.hr