‘Poprilično je očito, neću poricati’

Hayden Panettiere i ukrajinski boksač Vladimir Kličko opet su zajedno. Strani su mediji pisali o tome nakon što su viđeni zajedno, a glumica je sad konačno potvrdila da je to istina.

Nakon što su Hayden Panettiere (23) i Vladimir Kličko (36) prekinuli vezu 2011. godine, strani mediji su se raspisali o tome da su prije dva mjeseca obnovili vezu.

Neki su objavili i fotografije koje to dokazuju, a neki su pisali i o njihovim zarukama. Njih dvoje nisu potvrdili ta nagađanja, sve do sada.

Američka glumica je u intervjuu za magazin Glamour, za koji je odradila i zavodljivi editorijal, priznala da su ona i Vladimir opet zajedno, a rekla je i da se osjeća kao da je rođena da bude majka.

‘Ponekad ljudi govore da život završi nakon što postanete roditelji, ali smatram da je majčinstvo najljepša i najuzbudljivija stvar’, rekla je.

Na pitanje je li trenutno u vezi s osobom koja bi mogla biti otac njene djece, odgovorila je: ‘To me ne bi šokiralo!’

Hayden je otkrila da je njena veza s Kličkom ovaj put bolja, pogotovo zato jer su nakon prekida ostali dobri prijatelji.

Otkrila je i da ju je začudilo da mediji o njihovoj vezi pišu kao da je glavna vijest.

Iako se već neko vrijeme nagađa o njihovoj vezi, konačno je službeno potvrdila da su zajedno i to riječima: ‘Poprilično je očito, neću poricati.’

Povratak na Net.hr