‘Godi mi što me uspoređuju s Kolindom, kad bih bila barem upola kao ona’

Za mladu pjevačicu Magazina, Splićanku Andreu Šušnjaru, kažu da sliči na predsjednicu Kolindu Grabar Kitaorvić. Njoj ta usporedba itekako godi.

Pjevačica grupe Magazin, 27-godišnja Andrea Šušnjara prvi se puta, pred kamerama InMagazina, okušala na klizaljkama i oduševila. Iako, uživa u zimskim danima, njezin ljetni hit No, no ,no i dalje hara glazbenim top ljestvicama. S grupom Magazin redovito odrađuje uspješne gaže, iako ih je u zadnje vrijeme prati neka loša karma.

Prvo je uoči Božića 62-godišnjeg bubnjara, Antu Miletića, pogodio moždani udar od kojeg se još uvijek oporavlja, a zatim ih je napustio Ivan Huljić.

‘Ivan se u zadnje vrijeme odlučio malo više posvetiti svojoj karijeri, tako da ga trenutno nema s nama na koncertima. Ne znam hoće li se vratiti ili neće, ali ja bih voljela jer mi stvarno nedostaje’, izjavila je Andrea u intervjuu za InMagazin.

Osim zbog pjevanja, lijepa pjevačica obožavatelje prikuplja i na račun izgleda. Tako je u zadnje vrijeme često uspoređuju s predsjednicom Kolindom Grabar Kitarović na koju, navodno, jako sliči.

‘Godi mi taj kompliment, jer je gospođa Kolinda lijepa, uspješna i pametna žena. Da budem barem upola uspješna kao ona i meni super’, rekla je Andrea.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr