'SRETNO, AMERIKO'

‘GLUPOST TI JE OČITO OBITELJSKA CRTA’: Ivanka Trump čestitala sinu rođendan i izazvala burnu raspravu

Kći Donalda Trumpa je postala predmet sprdnje na internetu nakon što je sinu čestitala osam mjeseci i to predstavila kao rođendan.

Ivanka Trump je na Instagramu objavila fotografiju svog osmomjesečnog sina, a poruka koju je napisala uz nju je pošteno nasmijala korisnike interneta.

TRUMPDASHIANS: Dok je jedna dobrica, druga kći je ‘raspuštenica’: ‘Ivanka mi je miljenica, s Tiffany se manje ponosim’

“Ne mogu vjerovati da Theodore danas ima mjeseci. Sretan rođendan, mali medvjediću”, napisala je kći Donalda Trumpa i postala predmetom sprdnje.

“To nije rođendan”, “Rođendan je kada se napuni 12 mjeseci, a ne osam”, “Nadam se da će uživati u drugom rođendanu za četiri mjeseca”, samo su neki od komentara Ivankinih pratitelja kojima nije jasna njezina logika.

ŽESTOKA ANALIZA: ‘Ne okrećite leđa Ivanki Trump, niti na jednu je**** sekundu’

Jedna korisnica Instagrama zaista je dala iscrpno objašnjenje pojma rođendan, ali se osvrnula i na politiku Ivankinog oca.

“To se zove ROĐENdan jer se tada slavi dan kada je netko rođen, a ako se dobro sjećam, godina ima 12 mjeseci, a ne osam. A ti želiš imati veliku ulogu u vođenju države? U tom slučaju, sretno Ameriko. Jabuka ne pada daleko od stabla, zar ne? Glupost ti je očito obiteljska crta”, napisala je korisnica.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr