JOŠ JEDAN MLADI ŽIVOT

GLUMAC IZ SERIJE ‘VERONICA MARS’ ODUZEO SI ŽIVOT U 34. GODINI: Tijelo Brada Bufande pronašao beskućnik

Brad Bufanda oduzeo si je život u 34. godini života skočivši sa zgrade. Glumac najpoznatiji po ulozi u seriji ‘Veronica Mars’ za sobom je ostavio i oproštajno pismo.

Njegovo beživotno tijelo pronašao je beskućnik dok je prolazio ulicom pored zgrade s koje se Bufanda bacio. Na njegovom tijelu pronađeno je pismo u kojem zahvaljuje svojoj obitelji i drugim važnim osobama u njegovom životu, piše Daily Mail.

Bufanda je svoju glumačku karijeru započeo još kao dječak, a pojavljivao se u serijama kao što su ‘Roseanne’, ‘CSI: Miami’ i ‘Malcom u sredini’.

Glumac je nedavno ponovno aktivirao svoju glumačku karijeru nakon nekoliko mirnih godina, a za to je vrijeme na društvenim mrežama objavljivao statuse o svojoj propadajućoj karijeri i zdravstvenim problemima.

U jednom je statusu iz 2012. napisao da će smršavjeti kao glavni lik filma ‘Machinist’ te glumiti osobu oboljelu od raka kako bi se približio obiteljima koje pate od te bolesti jer je i njegova obitelj takva. Uz status je objavio fotografiju na kojoj pozira pred ogledalom i pokazuje mišiće, a na slici je bio i teks ‘Prelijep za Hollywood’.

#normal #juicecity #yupgang

A post shared by @ bradbased on

Iste je godine objavio i fotografiju novca kojeg dobiva za svoje uloge iz prošlosti, u iznosu od 1,62 i 38,91 dolara te je napisao ‘J***š Hollywood’.

Glumac je prije samoubojstva radio na romantičnoj komediji ‘Stan the Man’.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr