Hot

SRETNA OBITELJ

FOTOREPORTERU POKAZAO SREDNJI PRST: Bruno Petković izveo dijete iz rodilišta u Zagrebu

Nogometaš Dinama Bruno Petković je po izlasku iz privatne poliklinike Podobnik pokazao srednji prst fotoreporteru koji ga je snimao. Nije bio raspoložen za slikanje. Malenog Adriana u nosiljki za bebe brzo je odnio u automobil

Napadač Dinama Bruno Petković (26) u subotu je postao tata. U srijedu, prilikom izlaska iz bolnice, nije bio raspoložen za slikanje. Po izlasku, ulovio ga je fotoreporter kojem je Bruno pokazao srednji prst.

RODILA JE IVA ŠARIĆ! Bivša supruga Jerka Leke i Bruno Petković dobili sina te otkrili njegovo ne baš često ime

Nogometašu prvo dijete

Mama Iva Šarić (32) i dijete danas su izašli iz privatne poliklinike za ginekologiju i porodništvo Podobnik u Zagrebu, piše 24sata.

Djetetu su dali ime Adrian.

IVA ŠARIĆ OBJAVILA PRVU FOTKU NA KOJOJ JE POKAZALA TRUDNIČKI TRBUŠČIĆ: Otkrila je i u kojem je tjednu trudnoće

Brzo ga unijeli u automobil

Nogometaš Dinama i Iva Adriana su iznijeli u nosiljki za bebe, prekrili ga dekicom i stavili na stražnje sjedalo automobila.

Maleni Adrian je prvo dijete nogometaša i voditeljice, a Iva iz braka s nogometašem Jerkom Lekom ima dva sina, Carlosa i Leona.

Da je Iva trudna doznalo se u siječnju, a prije toga nisu objavljivali zajedničke fotografije. Skupa su se pojavili u emisiji ‘Klub 7’ potkraj 2019. kada je gostovao u emisiji.

On joj je bez suzdržavanja odgovarao na pitanja i nasmijavao je svojim dosjetkama.

U proljeće 2020. Petković je viđen čak dva puta u društvu bivše manekenke, po čemu se moglo naslutiti da su postali par.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr