AKTIVIRAO SE

EVO ŠTO OBJAVLJUJE IGOR DOK SEVERINU POVEZUJU S MLADIM VINAROM: Podijelio je čak tri nove fotografije…

Zakoniti suprug pjevačice već je neko vrijeme u sasvim drugom filmu i čini se da ga medijski napisi nimalo ne diraju

Dok se svi regionalni mediji trenutno bave Severininim (48) ljubavnim životom, nakon što se počelo šuškati kako splitska pjevačica ljubi 10 godina mlađeg vinara iz okolice Ivanić Grada, njezin zakoniti suprug Igor Kojić (33) u sasvim je drugom filmu.

SEVERINA IMA NOVOG DEČKA? Srpski mediji šuškaju da je u vezi s deset godina mlađim vinarom

OGLASIO SE SEVERININ TIM: Evo što kažu o glasinama da je pjevačica u vezi s mladim vinarom

Potpuno posvećen vjeri

Već neko vrijeme mlađahni Srbin na društvenim mrežama objavljuje uglavnom stvari vezane uz vjeru. Danas je, u žiži govorkanja da Seve ima novoga dečka, Kojić na Instagramu odao počast srpskomu kralju Stefanu Dečanskom, kojega na današnji dan slavi srpska pravoslavna crkva. Objavio je i snimku iz manastira Dečani.

Instagram
Instagram

Igor odnedavno na Instagramu, osim supruge Severine, prati još dva profila: onaj patrijarha Pavla te profil imena Poruke svetih otaca. Prije toga je pratio i Biser Metohije, koji je kreiran, kako se navodi u opisu, s ciljem upoznavanja Instagram publike s Velikom Hočom i ostalim naseljima na Kosovu i Metohiji.

BRAK SA SEVERINOM U KRIZI, IGOR POSLAO ZNAKOVITU PORUKU: Objavio je i dvije fotke; ‘Trebali smo se promijeniti’

Instagram

Problemi u braku?

Već se dugo šuška o navodnim problemima u braku Severine i Igora Kojića, a par zajedno nije viđen već mjesecima. Pjevačica je ljeto provela na hrvatskoj obali, dok je njezin suprug većinu vremena na društvenim mrežama objavljivao fotografije iz Srbije.

Severina je mjesec dana na početku pandemije provela u obiteljskoj kući Kojića, a nakon toga se vratila u Hrvatsku, dok je Igor ostao u Srbiji. Otada supružnici nisu viđeni zajedno u javnosti, a jedno vrijeme nisu se ni međusobno pratili na Instagramu.

Već neko vrijeme članovi obitelji Kojić te njihovi obiteljski prijatelji s estrade ne prate Severinu.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr