NEMA PREDAJE / Ecija Ojdanić ispričala detalje o teškoj borbi: 'Zacrnilo mi se, a njoj sam rekla da zove hitnu ako padnem u nesvijest'

Image
Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL

Glumica je podijelila detalje o utrci na Instagram profilu uz nekoliko fotografija kojima je pokušala dočarati pratiteljima kako je to zapravo izgledalo

19.9.2023.
13:13
Zvonimir Barisin/PIXSELL
Play logo

Glumica Ecija Ojdanić (49) je nedavno otrčala polumaraton, a na društvenoj mreži otkrila je da joj je bilo jako teško, toliko da je u jednom trenutku mislila da će se onesvijestiti. No, Ecija je unatoč velikom naporu ipak došla do cilja.

'Borile smo se za svaki kilometar...'

Glumica je u utorak podijelila detalje o utrci na Instagram profilu uz nekoliko fotografija kojima je pokušala dočarati pratiteljima kako je to zapravo izgledalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na ovim fotografijama zorno se može vidjeti način preživljavanja na ovoj utrci. Na svakoj okrepi jedna čaša u sebe, druga čaša po sebi. A ono što se ne vidi na fotografijama je savezništvo moje kolegice trkačice sa startnim brojem 144. Najtežih 15-ak km smo trčale u sličnom tempu, ona par koraka ispred mene. I to tijekom najteže dionice, između kukuruza, bez imalo hlada, na plus 30 stupnjeva. Ušla sam u njen ritam, i tako me, potpuno nesvjesno, vukla kroz te najteže dionice. Nismo puno razgovarale, samo smo u tišini trčale, i borile se za svaki kilometar", započela je svoju priču.

'Zacrnilo mi se...'

"Negdje oko 16. kilometra, počela sam psovati. I vrućinu, i sebe, i onda je i moja tiha suputnica počela psovati. I to je bila točka preokreta. Nismo ni dalje puno pričale… samo smo se tu i tamo bodrile….ajmo, možeš ti to, ja njoj, pa ona meni. I tako sve do cilja. Negdje oko 17. km mi se zacrnilo, i zamolila sam je da zove hitnu, ako padnem u nesvijest. Nisam pala u nesvijest. Uspjele smo doći do cilja, ona 19., ja 20. od svih žena ukupno. I druga u kategoriji, s vremenom od 1:40:46. Personal best. To savezništvo pamtit ću cijeli život. Eto, toliko od mene o ovoj utrci. A, sad, vraćanje na normalan život. Predstave, gostovanje, premijera predstave Ništa im neće bit’, život.. Do sljedećeg maratona", zaključila je Ecija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: U Poreču održan Ironman Triatlon! 51 i pol kilometara duga utrka u plivanju, bicikliranju i trčanju

Tekst se nastavlja ispod oglasa
BKFC 50
Superstar
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Ja sam Zlatan
Señorita 89
Britain's Got Talent
default_cta
Tri sestre
Play logo