KRALJEVIĆ NA MUKAMA

‘JAKO KRVAVI VIKEND’ U BAVARSKOJ: Princ Harry bi zbog krvožedne zabave u šumi mogao zaratiti s novom djevojkom

Prije nego što će se sastati sa svojom novom djevojkom, princ Harry iskoristio je slobodno vrijeme za odlazak u lov. No, njegova djevojka neće biti sretna kad to čuje, budući da je strastveni ljubitelj životinja.

Nova djevojka princa Harryja, glumica Meghan Markle, velika je ljubiteljica životinja i veganka. Stoga je, kako bi očito izbjegao ljubavne svađe, princ odlučio otići u lov prije nego što se sastao sa svojom voljenom djevojkom.

IZNENADIO SVOJIM ISTUPOM: Princ Harry potvrdio vezu s Meghan Markle, ali nije sretan

32-godišnji princ i njegovi prijatelji imali su ‘jako krvav vikend’ u Bavarskoj, otkrio je izvor blizak princu za Daily Mail, a Markle je za to vrijeme snimala seriju ‘Suits’ u Torontu.

collage41

Princ Harry već je ranije ove godine posjetio dvorac Oettingen, kada je prisustvovao vjenčanju svog prijatelja princa Franza Albrechta Oettingena i Cleopatre von Adelsheim von Ernerst, koja je također glumica kao i Harryjeva djevojka. Princ Franz Albrecht poznat je kao ‘terminator na divlje svinje’, a na internetu su čak dostupni brojni videi koji prikazuju njegov uspješan lov na divlje svinje.

Sve u svemu, princa Harryja mogao bi dočekati jedan ‘dušo, moramo razgovarati’ budući da je Meghan Markle strastveni ljubitelj životinja te je poznata po tome da voli udomljavati napuštene pse. Vlasnica je dva psa, Bogarta i Guyja, a za njih je nedavno izjavila da su joj sve na svijetu.

Povratak na Net.hr