Uznemirujući detalji

PRIVATNI LIJEČNIK OTKRIO: ‘Michael Jackson bio je opsjednut djevojčicama! Htio je oženiti 11-godišnju zvijezdu Harryja Pottera’

Privatni liječnik Michaela Jacksona u svojoj je knjizi iznio mnoge uznemirujuće tvrdnje o preminuloj pop-zvijezdi, a jedna od njih je da je Jackson bio opsjednut mladim djevojčicama.

Jackson je navodno postao opsjednut svojim 5-godišnjim kumčetom Harriet, s kojom je pokušao organizirati brak kada je navršila 12 godina. O svemu se povjerio i svojem doktoru Conradu Murrayu, koji mu je objasnio da je to u većini svijeta protuzakonito, ali da bi možda mogao ugovoriti brak u nekoj hinduističkoj zemlji, piše Mirror.

No, kada se taj plan izjalovio, opsesiju je prebacio na tada 11-godišnju Emmu Watson koja je glumila Hermione u filmovima o Harry Potteru.

Jackson je tvrdio da im je suđeno, a dr. Murray tvrdi da je Jackson bio toliko opsjednut djecom da nije uopće imao spolnih odnosa sa svojom drugom suprugom pa je tako njegove djece plod umjetne oplodnje, a treće dijete je rodila nepoznata surogat majka.

Dr. Murray piše da je bio jedan od Michaelovih jedinih i najvjernijih prijatelja te da mu se povjeravao o svemu. Na temelju spoznaja tvrdi da Jacksonova opsjednutost djecom nije bila uopće nevina već da ga je uznemiravala.

Tvrdi da nije preispitivao Jacksonove stavove jer se bojao da se Michael ne povuče i prestane mu se povjeravati.

Povratak na Net.hr