SRODNE DUŠE / Kako je planula ljubav između Doris Pinčić i Davora Guberovića: Sudbonosan je bio spontani razgovor u siječnju

Image
Foto: Instagram

Doris Pinčić već neko vrijeme objavljuje suptilne fotografije na Instagramu u kojima spominje novog dečka

1.4.2022.
11:26
Instagram
Play logo

Voditeljica i glumica Doris Pinčić (33) ponovno ljubi. Njezin novi dečko je 46-godišnji Daruvarčanin Davor Guberović.

HRT-ova voditeljica zaljubila se u menadžera koji ima dvojicu sinova, a njihova ljubav procvjetala je navodno početkom siječnja, kada je pao dogovor da krenu u Afriku i osvoje najviši vrh, Kilimandžaro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kako se rodila ideja o usponu na Kilimandžaro i neke meni najdraže fotografije s ove avanture. Kao i obično najbolje i najveće ideje događaju se spontano, kad si dovoljno hrabar i otvoren za sve što život može ponuditi, a uvijek može. Spontani razgovor početkom siječnja s Davorom Guberovićem i moje brzo da...", napisala je Doris na Instagramu.

Image

Doris Pinčić

Image

Doris Pinčić

Na nekim od ovih fotografija koje je Doris Pinčić objavila vidi se i markantni Davor, koji je deset dana dugu avanturu odlučio provesti u društvu voditeljice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Doris se svakodnevno hvalila na Instagramu fotografijama na kojima je pokazivala kako teče njihova odvažna avantura, od boravka u kampovima do osvajanja vrha Uhuru.

Pronašli su zajedničke note

Da Doris i Davor imaju puno toga zajedničkog, svjedoče ove fotografije koji dokazuju da je ovaj par avanturističkog i sportskog duga. Osim toga, oboje iza sebe imaju propali brak. Davor iz prvog braka ima dvojicu sinova, a Doris sina Donata i kćer Gitu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
shimmer fallback
shimmer fallback

Dvoje djece Pinčić je dobila s glazbenikom Borisom Rogoznicom od kojeg se razvela 2020, nakon sedam godina braka.

Novog odabranika Doris Pinčić prijatelji opisuju kao avanturista vedrog duha i strastvenog sportaša uvijek spremnog za putovanja i širenje vidika, piše Jutarnji. Navodno je Davor osnovnu i srednju završio u Daruvaru pa se zaputio na fakultet u Zagreb, gdje i danas živi i radi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čini se da je ovaj par spojila ljubav prema planinarenju, Davor je potkraj kolovoza osvojio Triglav, a Doris se hvalila da planinari po Velebitu, popela se na Vaganski vrh i Sveto brdo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj par je početkom ožujka otišao u Tanzaniju gdje su se penjali na vrh Uhuru, najviši vrh Kilimandžara. Sudeći po voditeljičinim objavama na Instagramu, bilo je tu visinske bolesti i teških situacija, ali u globalu ispada da se par vrhunski proveo u svojoj odvažnoj avanturi.

Bila je i u Italiji na skijanju

Voditeljica je u rujnu i listopadu vikende provodila u Italiji na skijanju, navodno je bila u društvu pisca Brune Šimleše i njegove supruge. Doris je na svom Instagramu podijelila fotografiju sa skijanja, a napomenula je i to da je Davor u jako dobroj formi pa mu ne trebaju dodatne pripreme za skijaške rute kojima su prolazili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo je i to da su Davor i Doris svoje brakove okončali prije dvije godine, otkad nisu imali ozbiljne ljubavne pothvate. Naime, Doris nije htjela govoriti o svojoj novoj vezi u medijima, htjela je svoj privatni život čuvati dalje od javnosti zbog torture koju je prošla nakon razvoda od Rogoznice.

Nije više bilo zajedničkih objava na Instagramu

Da nešto ne štima u obitelji Rogoznica, moglo se naslutiti po Instagram objavama. Prije razvoda Doris je često znala objaviti zajedničke fotografije nje i supruga, no nakon što je Boris iselio iz obiteljske kuće sve je krenulo nizbrdo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mnoge je šokiralo da se razvodi jedan od najskladnijih parova hrvatske estrade, barem se tako činilo u početku. Nakon mnogih nagađanja o njihovim nesuglasicama i razvodu, poput bombe je odjeknula vijest da se Boris "zabavlja" s kontroverznom glazbenicom i tattoo majstoricom, umjetničkog imena Alexa Ognjen.

Misteriozna žena je tvrdila da je imala aferu s Rogoznicom u razdoblju od 2016. do 2019., a kasnije se Alex opustila te počela objavljivati detaljno kako je izgledao odnos s, tada, oženjenim ocem dvoje djece. Rogoznica je cijelu stvar okarakterizirao tako da je bila riječ o "muškim hormonima".

"Moje povjerenje i prijateljstvo iskorišteni su i zloupotrijebljeni na najgori mogući način. Žao mi je što sam u trenutku osobne slabosti popustio 'muškim hormonima' i napravio veliku pogrešku koja će me pratiti cijeli život. Najviše mi je žao što sam time povrijedio svoju obitelj i prijatelje, moje najmilije. Nadam se da će smoći snage oprostiti mi jednog dana", rekao je tada Rogoznica prenosi Jutarnji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

Doduše, mjeseci učio razvoda bili su itekako turbulentni. Nakon šest godina Doris je napustila RTL te dobila angažman na HRT-u, a sve to uslijed razvoda. Nakon velike boli i pretrpljenog poniženja, čini se da je Doris Pinčić ipak pronašla čovjeka koji joj najbolje odgovara.

Schitt's Creek
Superstar
Život na vagi
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ja sam Zlatan
Britain's Got Talent
Play logo