EUROSONG 2019

DOBRE VIJESTI IZ IZRAELA: Roko oduševio i na drugoj probi: ‘Hrvatska je sada čvrst kandidat za finale’

Za Roka Blaževića, našeg kandidata na ovogodišnjem Eurosongu u Tel Avivu, svi imaju samo riječi hvale

Iz hrvatske delegacije potvrdili su da je Roko Blažević nakon odlično odrađene prve, ali i druge probe u središtu medijske pozornosti te da mu svi predviđaju veliki uspjeh na Eurosongu. “U dva sata – Roko je i danas i u utorak (prva proba) imao sigurno po 20 – 30 intervjua, što kraćih, što dužih – od bloggera, novinara tiskanih medija do, dakako, društvenih mreža.. Od Malte do, evo, talijanskih radio postaja i azerbajdžanske televizije”.

ROKO OTVORIO ‘DANE HRVATSKE’ U TEL AVIVU: ‘Jako je veliki odaziv i izvrsne su reakcije’

Jacques Houdek i Roko Blažević

Dobre prognoze

ESC Fan Tv na svom Youtube kanalu javlja da je Roko svojim vokalnim sposobnostima sve ostavio bez teksta te da će na ovogodišnjem natjecanju daleko dogurati: “Jako dobro, zadivljujuće, dapače. Nevjerojatan glas za nekog tko ima samo 19 godina! S druge strane, vrlo je scenski uvjerljiva priča – nešto poput prelaska iz pakla u raj.. I iako se mislilo na početku da nema šanse za prolaz u finale, sada se pokazalo da je riječ o vrlo čvrstom kandidatu za finale.”

Ništa manje optimističan nije ni Wiwibloggs. “Hrvatska s Rokom nevjerojatno izgleda kao kandidat za finale… Druga je proba vokalno polirana i Hrvatska je nastup koji se definitivno gleda u četvrtak!”

ROKO ODUŠEVIO NA PROBI: Prvo kao pali anđeo u paklu s crvenim krilima, a onda… Zbog ovoga je Franki ukrao plesača.

I Roko je zadovoljan

Na konferenciji za medije Roko je priznao da je zadovoljan drugom probom, čak i više nego s prvom. Dodao je da se u slobodno vrijeme opušta uz videoigrice.

Mladi pjevač otkrio je kako je tijekom boravka u Tel Avivu shvatio koja je za njega simbolika krila. “Pomislio sam kako smo svi mi barem jednom poželjeli letjeti, poželjeli smo imati krila – tko ih ne bi poželio? Svijet bi bio divan – i ako mislite da svijet ne može biti bajka, varate se. Može, i jednostavno je, svi ih imamo – a letjeti možemo samo uz pomoć ljubavi. Ljubav je ključ. ‘The Dream’ nije ljubavna pjesma, ali jest pjesma o ljubavi.  Samo u krugu ljudi oko nas – ako jedni druge mijenjamo na bolje, taj krug se širi, a svijet postaje ljepše mjesto”, rekao je.

CURE DETALJI O ROKOVOM NASTUPU NA EUROSONGU: S njim će se na pozornici pojaviti i hrvatski Justin Bieber

Povratak na Net.hr