FOTO: Djeca slavnih kojoj se smiješi sjajna budućnost

Ako već niste, vrijeme je da upoznate djecu poznatih koja su na putu da dosegnu, a možda i nadmaše slavu svojih roditelja.

Kći Melanie Griffith i Dona Johnsona, 23- godišnja Dakota Johnson dobila je glavnu ulogu u ekranizaciji filma Pedeset nijansi sive i time ujedno priliku da se svjetski proslavi.

Za Scotta Eastwooda, 27-godišnjeg sina Clinta Eastwooda, pročulo se nakon što je snimio editorijal za časopis Town & Country. A kolika se bura dignula oko njega, čini se da je i pred njim blistava budućnost.

Inače, ljepotan je glumački debi imao 2006. u filmu svog slavnog tate Clinta Eastwooda Zastave naših otaca, a glumio je uz oca i u Gran Torinu te filmu Trouble with the Curve.

No, nisu sva djeca slavnih željna uspjeha u Hollywoodu, neka su se opredijelila za modne piste, barem za sada.

Tako se Georgia May Jagger (21), najmlađa kći Micka Jaggera i Jerry Hall, već pet godina bavi manekenstvom, a u posljednje vrijeme imala je i par izazovnijih snimanja, te je dokazala da je prava profesionalka.

Kći Kim Basinger i Aleca Baldwina, 17-godišnja Ireland Baldwin također je već postala poznato ime u svijetu mode, a sudeći prema njenom talentu za privlačenje pažnje medija, o njoj će se još dosta čuti.

I prelijepa kći Robin Wright i Seana Penna, 22-godišnja Dylan Penn bavi se manekenstvom, a nakon pojavljivanja na dodjeli Emmyja, vjerujemo da je i pred njom blistava budućnost.

Čini se da je došlo vrijeme i za kćer Lennyja Kravitza i Lise Bonet Zoe. Sljedeću godinu stižu čak četiri nova filma u kojima glumi. Među njima su i Mad Max: Fury Road, u kojem će zaigrati uz Toma Hardyja, Nicholasa Houlta i Charlize Theron, te Divergent, u kojem glavnu ulogu igra Kate Winslet.

Povratak na Net.hr