Očekujemo fotke

DIGLI SIDRO: Severina i Igor nakon Dubaija otišli na Zanzibar

Manje od tjedan dana nakon povratka iz Dubaija, Severina i Igor Kojić zaputili su se u Zanzibar.

Nakon medenog mjeseca u Dubaiju, bračni par Kojić ne miruje – Igor je Severinu odlučio povesti u Zanzibar, piše srpski Blic.

NI AJKULE NI DRAKULE: Severina izložila život opasnosti i zaplivala s morskim psima

“Severini je Igor ispunio želju da odu na neko romantično i mirno mjesto daleko od kuće, pa je ona odabrala da to bude Zanzibar. U Dubaiju im je bilo prekrasno, ali su stalno bili s nekim društvom pa su sada poželjeli malo samoće. Ovaj otok prepun je  predivnih plaža, a par je odabrao najbolji period u godini kada tamo uglavnom idu oni koji vole Afriku”, rekao je izvor za Blic.

Is this better in color? #travel #zanzibar #shotbyadi #longexposure

A post shared by Adrian Bielewicz 🌍 (@adrian.bielewicz) on

Zanzibar je najljepši od siječnja do veljače, tada je tamo toplo, ali ne previše, tako da par uživa u večernjim šetnjama plažom.

TU JE MALI ACO: Severina i Igor Kojić na ‘medeni mjesec’ poveli i Aleksandra

“Severina je maštala da će pronaći čovjeka koji voli iste stvari kao i ona. U Dubaiju su se vozili paraglajderom, vozili se pustinjom, ronili, radili apsolutno sve zajedno i za to su imali najljepše društvo, malog Aleksandra. Ovoga puta odlučili su uživati u dijelu svijeta koji im je nepoznat i pun novih izazova”, dodaje izvor.

Igor se ne odvaja od svoje supruge i prati je na svim nastupima, a srpski mediji raspisali su se o tome da je navodno postao i njezin menadžer.

NI U PUSTINJU BEZ ŠMINKE: Severina se pohvalila selfijem iz Dubaija

 

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr