VIDEO: Liječnik optužen za smrt Michaela Jacksona zapjevao tijekom intervjua

Conrad Murray, liječnik koji je optužen za smrt Michaela Jacksona i koji odslužuje svoju kaznu, prilikom intervjua sa Andersonom Cooperom za CNN, iznenadio je zapjevavši pjesmu The Little Boy that Santa Claus Forgot.

Liječnik Conrad Murray, koji je optužen za smrt Michaela Jacksona i koji trenutno boravi u zatvoru, iznenadio je prilikom intervjuu koji je emitiran uživo u utorak.

Intervju je za CNN napravio Anderson Cooper, a tijekom intervjua Conrad Murray je zapjevao pjesmu Nata Kinga ColeaThe Little Boy that Santa Claus Forgot.

Objasnio je da ta pjesma priča njegovu priču.

Tom je prilikom, prije nego je zapjevao, Conrad Murray rekao: ‘Moj pristup možda nije bio ortodoksan pristup, ali moje su namjere bile dobre’.

‘Nisam se slagao s Michaelom, ali Michael je smatrao da nema problema jer je godinama uzimao lijek i znao je kako stvari funkcioniraju. Htio sam ga ‘skinuti’ s lijeka, ali on nije bio osoba kojoj možete reći ‘Pusti to’ i on će to učiniti’, tvrdi Conrad.

‘Nisam znao da je ovisnik. Išao je u ordinaciju doktora Kleina. Uzimao je i Demerol. To je uzrok njegove nesanice jer je to nuspojava’, nadodao je tvrdeći da za smrt pjevača nije kriv propofol već Demerol.

Povratak na Net.hr