Kim Kardashian izgleda prilično sretno na odmoru uz ocean. Izgleda da je na odmor otišla bez supruga Kanyea i to tjedan dana prije sedme godišnjice braka.

Pozirala je u oceanu u priličnoj čudnoj kombinaciji - kratkom crvenom topu i bijelim kupaćim gaćicama. E, to se zove moda. Kosu je nosila raspuštenu te nije imala make-up.

Kim i Kayne imaju četvero djece

Kim s Kanyeom ima četvero djece - North, Sainta, Chicago i Psalma. Izgleda da na odmoru uživa sa sestrom Kylie koja je objavila slične fotografije s odmora.

Kim Kardashian i Kanye West godinama su bili prijatelji prije nego su počeli hodati 2012. godine. Vjenčali su se 24. svibnja 2014. godine nakon dvije godine ljubavi. No, Kim je u veljači ove godine podnijela zahtjev za razvod, a ona i Kanye živjeli su odvojeno par mjeseci. On se skućio u Wyomingu, a ona s djecom u njihovu kalifornijskom domu. Oboje traže zajedničko skrbništvo nad djecom, a sami će podmiriti troškove brakorazvodne parnice. Imovinu će podijeliti onako kako je određeno njihovim predbračnim ugovorom.

Kanye je Kim zaprosio na spektakularan način na njezin 33. rođendan. Prosidba se dogodila na AT&T stadionu u San Franciscu uz vatromet, orkestar od 50 članova te prisutnost bliskih prijatelja i obitelji.